Ale bez przesady? :))
Dorotee?
Ale bez przesady? :))
Dorotee?
Uuuuu czkawkę mamy hi,hi
Mnie też ciężko zmieścić się w 100e na jedzenie i chemię. Też myślę że chyba rozrzutna jestem, bo mojej zmienniczce wystarcza w zupełności 70e. A ja dwa tygodnie temu 130, tydzień temu 110e, nie mam kwoty, jak potrzebuje, to mówię i dziadek daje. Zresztą na początku pytałam siostrzeńca ile na tydzień, odpowiedział że tyle ile potrzebuje i dodał z uśmiechem, że 100e na tydzień to wcale nie jest dużo, ale jak wyglądam przy zmienniczce?
:)))) Raczej jak ona wygląda przy Tobie? Ciebie za to 100 i tak podziwiam! Jakie te Polki gospodarne dziouchy :)
:) nie ja nie przesadzam, jestem oszczędna w pozytywnym tego słowa znaczeniu:) poszaleć kulinarnie lubię :) a teraz będąc na pólnocy wyzywam się na rybkach":)
Dzięki Ci:)))Tak, gospodarne (70e)niewymagające,(po co Ci stół????))))), usłużne(Trzeba zrobić lewatywę, już robię)itd....
Czy naprawdę niektóre z Was mają nieodpartą potrzebę informowania całego forum o wysyłaniu/odebraniu maili? Mi już ręce opadają, jak mam to usuwać. Będę blokował dostępy do działów w następnych przypadkach.
Czy naprawdę niektóre z Was mają nieodpartą potrzebę informowania całego forum o wysyłaniu/odebraniu maili? Mi już ręce opadają, jak mam to usuwać. Będę blokował dostępy do działów w następnych przypadkach.