Kika,Aniao,Scarlet,Klucha, Wisienka oraz Berdi...
Prosze sprawdzcie czy dotarla do was paczka z Nepomucka.
Nurowska postaram sie jutro wyslac,albo pojutrze. Bo dzisiaj juz mi sie nie chce.
Przepraszam ;)
Nurowska postaram sie jutro wyslac,albo pojutrze. Bo dzisiaj juz mi sie nie chce.
Przepraszam ;)
Nie ma za co dziewczyny,czytajcie sobie,na zdrowie. ;))
Przepraszam ;)
Dobra,wszystko wszystkim wyslane. Tylko Klucha...Do Ciebie nie idzie i koniec! Nie zgaduje dlaczego. Nawet zwyklego maila nie przepuszcza;)
Przy okazji...Ktos tutaj szukal Chrobak Aleksandry - Beduinki na Instagramie. No wiec mam to...Gdyby co o prosze sie przypomniec bo nie mam juz checi przekopywac sie przez watki;)))
Mysiu,ja byłabym chętna.
No to juz powinnas miec na poczcie;)
Dobra,wszystko wszystkim wyslane. Tylko Klucha...Do Ciebie nie idzie i koniec! Nie zgaduje dlaczego. Nawet zwyklego maila nie przepuszcza;)
Przy okazji...Ktos tutaj szukal Chrobak Aleksandry - Beduinki na Instagramie. No wiec mam to...Gdyby co o prosze sie przypomniec bo nie mam juz checi przekopywac sie przez watki;)))
Mysiatko sliczne --- dzieki Twoim przesylkom nie mysle o bezsennych nocach. Cmokasy;)
Polecam goraco K.Nepomucka "Florida Story" cos z naszego opiekunkowego ogrodka mozna tam znalezc, przy tym smiechu i lez na przemian wiele.