Ja właśnie czytam pierwszą e-książkę:) koleżanka mi wgrała, Greya koniecznie mam to przeczytać:) , ale zaczęłam od Jedenastu minut Paulo Coehlo.
Ja właśnie czytam pierwszą e-książkę:) koleżanka mi wgrała, Greya koniecznie mam to przeczytać:) , ale zaczęłam od Jedenastu minut Paulo Coehlo.
Coz za rozbieznosc z Coehlo na Greya ; )
To wszystko przez Prowincjusza :):):)
Dlaczego?
Rozbudził dziewczy swoją "kuchnią" ,nie czytałaś wczoraj "Poskarżyjek"?
No wlasnie nie, zajeta bylam Greyem ; )
Właściwie Grey to...? Nie wiem czy warto czytać?
Przyznam, ze mnie wciagnelo, jestem na etapie 2 czesci
Koleżanki czytały tto z zapartym tchem, nie można było ich wyciągnąć z pokoju, takie to hm kosmato-- kudłate? Wypieki miały dziewczyny":)
No bardzo kosmato kudlate ; )
Czy ktos jest zainteresowany ebookiem "Justyna Polanski - Pod niemieckimi łóżkami"? Jezeli tak to pisac na mojego meila w odpowiedzi wysle ebooka : )
A tutaj opis ksiazki:
Książka, która wywołała w Niemczech falę dyskusji. Autorka, trzydziestodwuletnia Polka, od dziesięciu lat sprząta, oczywiście „na czarno”, tamtejsze domy. I ma wiele do powiedzenia, m.in. o stosunku swoich pracodawców do siebie oraz o słynnym niemieckim porządku i czystości… Ale to także wyjątkowa rzecz „z pierwszej ręki” o życiu młodej kobiety, egzystującej nielegalnie z dnia na dzień jak miliony imigrantów (i pół miliona sprzątających Polek!), bez perspektyw i jakiejkolwiek ochrony, od zdrowotnej począwszy… Śmieszne, straszne i pouczające.