Refleksyjnie o życiu ... krótko i zwięźle ...PAUZA:motor:
Refleksyjnie o życiu ... krótko i zwięźle ...PAUZA:motor:
Chodzi o całoksztalt potocznie sie mowi ze swiat na "dupie" kasie i wladzy sie opiera:wystawia jezyk2: to ludzi kreci od wiekow zarajania i to sie zawsze liczyło
No ja nie żyje od wczoraj i wiem o co biega, ale ja drobiazgowa jestem i co innego na obrazku widzę, to co Ty :terefere:
No jakby takie cackcaraki dawali to by sie dzialo.... Calavwies by slyszala jak opony piszcza:lol3: i kto ma akurat przerwe
John Wick na przerwie czyli Baba Jaga powróciła,:oklaski:lubię ten fylmmmmm polecam
Mnie sie skojarzl motor film z ulubionym aktorem nicolas cage i " ghost rider" :gwizdanie:
:super: a może Ty chłopczyk jesteś jak motory lubisz ?:smiech3:
Wszystkiego co najlepsze z okazji nadchodzących świąt Kochani :aniolki:
Chodzi o całoksztalt potocznie sie mowi ze swiat na "dupie" kasie i wladzy sie opiera:wystawia jezyk2: to ludzi kreci od wiekow zarajania i to sie zawsze liczyło
Wlazłam w ten temat, bo stary .Lubię pocztać mądrosci :lol3: zwłaszcza, ze odbigają bardzo od tytułu . Refleksyjnie to nie znaczy złośliwie, raczej skłaniam sie do mądrze . Dobrze, że tych " rozumiejących inaczej " nie ma juz na forum . Tu musimy sobie pomagać a nie kopać sie wzajemnie . Zycie jest krótkie i pełne niespodzianek . I to moja refleksja .
Nie wywołuj wilka z lasu :agent::smiech3:
Ponoć zagryzły się w czasie rui :smiech2: