Jak spędzacie sylwestra?

01 stycznia 2015 01:05 / 1 osobie podoba się ten post
Jolek

No to Kochani Szczesliwego Nowego Roku !!!!!!!!!!! ;****************************

Niech się spełnią noworoczne życzenia:

te łatwe i te trudne do spełnienia.

Niech się spełnią te duże i te małe,

te mówione głośno lub nie mówione wcale.

Niech się spełnią wszystkie - krok po kroku,

tego życzę nam wszystkim w Nowym Roku.

01 stycznia 2015 01:08 / 1 osobie podoba się ten post
Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku- standartowo i sztampowo ale o tej godzinie na nic mnie więcej nie stać .Wreszcie leże we własnym koju i nie moge ogarnąć co się działo a ile straciłam z forum . Pogody ducha ,wiary w lepszy NR życzę.
01 stycznia 2015 01:09
Edi

Oj sorki Darek. Ale wiesz co to my ( może nie obrażą się na mnie dziewczęta) będziemy Twoje Darek, tak wirtualnie. ;list=RD2UByXynZDUw&index=26

tak
01 stycznia 2015 01:15
darekr

tak

Sorki Dziewczyny, dopiero przeleciaem Wasze (tzn moje) wiadomości. Jesteście Kochane. Co ja bym bez Was zrobi.
01 stycznia 2015 01:22
darekr

tak

Przepraszm , że mie mialem czasu wcześniej, ale to jest piękne
01 stycznia 2015 01:37 / 3 osobom podoba się ten post
Domyśam się, że śmiejecie się z faceta, który jest z Wami i tęskni z Swoją Opiekunką, która już tu jest, ale jest jej "Tak małó"
Już kończę drugą butelkę szampana. Chyba będzie lepiej jak już nic nie będę pisał
01 stycznia 2015 16:41
darekr

Domyśam się, że śmiejecie się z faceta, który jest z Wami i tęskni z Swoją Opiekunką, która już tu jest, ale jest jej "Tak małó"
Już kończę drugą butelkę szampana. Chyba będzie lepiej jak już nic nie będę pisał

Z ciebie to akurat Darek mnie nie do śmiechu....
głowa do góry...będzie lepiej
31 grudnia 2015 14:13 / 7 osobom podoba się ten post
Szampan - bezalkoholowy,czapeczki karnawalowe,fajerwerki juz zakupilem.Dla panien maski A'la weneckie tez w ilosci szt 2 - kuoione.Poza corka mojej pdp kreci mi sie tu po domu taka Shakira z Columbi.Przyjaciolka syna pdp.
Tak wiec jestem przygotowany na Nowy Rok i choc by niewiem co to go powitam w szampanskim nastroju.

Wam kochani zycze wszystkiego co naj....naj....naj....
31 grudnia 2015 18:24 / 5 osobom podoba się ten post
W tak wyjątkowym dniu przyjmijcie życzenia na nadchodzący Nowy Rok. Niech będzie czasem radosnym i słonecznym. Życzę, by był to rok spełnionych marzeń i zrealizowanych planów. Niech wszystko układa się po Waszej myśli a wszelkie problemy, zmartwienia i trudności zostaną w starym roku i nie wracają.
31 grudnia 2015 18:30 / 5 osobom podoba się ten post
Życze Wam przede wszystkim dużo, dużo szczescia, zdrowia i wszystkiego naj, najlepszego!
31 grudnia 2015 18:53 / 5 osobom podoba się ten post
Dużo szczęścia , zdrowia , miłości i fajnych PDP .....życzę Wam kochani i sobie !!!! w 2016r !!!
31 grudnia 2015 20:07 / 3 osobom podoba się ten post
Uffff...ledwom zdążyła.

U fryzjera się zasiedziałam
31 grudnia 2015 20:09 / 2 osobom podoba się ten post
basiaim

Uffff...ledwom zdążyła.

U fryzjera się zasiedziałam :-)

Kieckę masz ładniejszą od fryzury
31 grudnia 2015 20:14 / 2 osobom podoba się ten post
Ewelina1

Kieckę masz ładniejszą od fryzury:-):-)

Ale ja wcale nie powiedziałam,że u fryzjera robiłam fryzurę    
31 grudnia 2015 20:15 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea !!! Ja mam chec na szyneczke ta zawijana,tylko powiedz co ona ma w srodku ??