Jak spędzacie sylwestra?

01 stycznia 2015 00:34
Edi

Oj sorki Darek. Ale wiesz co to my ( może nie obrażą się na mnie dziewczęta) będziemy Twoje Darek, tak wirtualnie. ;list=RD2UByXynZDUw&index=26

No wiesz, te świece już mmnie całkiem rozbroły
01 stycznia 2015 00:34
Bożenka

Moj program sylwestrowy właśnie się skonczył... od wystrzałów siadł mi sygnał w telewizji...nosz kurde..

...w internecie masz tez telewizje..
01 stycznia 2015 00:36
przepraszam mam problem z iterą "L"  nie zawsze mi się pojawia
01 stycznia 2015 00:36
darekr

A ja myślałem, że to forum jest mieszane(mam na mysli , że nie tylyko żeńskie)

Darek ja myślałam o żeńskiim opiekunkowie, męskie zostawiłam całkiem osobno, chyba , że................................
Dobranoc w ten nowy rok, niech Wam śpi się smacznie i przyjemnie. Biziolki...........
;list=RD2UByXynZDUw&index=26
01 stycznia 2015 00:38
Niestety, samemu to ani smacznie, ani przyjemnie :(
01 stycznia 2015 00:39
IWA

http://wyborcza.pl/1,75478,16710149,TVP_przez_zmiane_satelity_przestanie_docierac_do_6.html

Ale nam numer zrobiliiiii!!! no nie no... internet to nie to samo... jak oni mogli...buuuu. Ale dziadki na dole mają bo słyszę...akurat mnie to musiało się zrobic?
01 stycznia 2015 00:41
darekr

Darek włącz wyobraźnie to zawsze działa........ Ślicznych snów Darek....................
01 stycznia 2015 00:43
Edi

Darek włącz wyobraźnie to zawsze działa........ Ślicznych snów Darek....................

Tak. Dziękuję. Ale vczasami i wyobraźni to za mało
darekr

Samemu??? Działaj chłopie tyle nas tu siedzi... Wszystkiego najlepszego mężczyźni!!!!
Bożenka

Ale nam numer zrobiliiiii!!! no nie no... internet to nie to samo... jak oni mogli...buuuu. Ale dziadki na dole mają bo słyszę...akurat mnie to musiało się zrobic?

Ale to tylko Polskie programy ))
01 stycznia 2015 00:48
Bożenka

Samemu??? Działaj chłopie tyle nas tu siedzi... Wszystkiego najlepszego mężczyźni!!!!

Dobrze wiesz jak to jest na steli, jak masz już jedną opierkunkę to za tą jedną tęsknisz
01 stycznia 2015 00:53
darekr

Tak. Dziękuję. Ale vczasami i wyobraźni to za mało

Darek jesteś fajowy gość to i wyobraźni wystarczy, a jak nie ty jak pisała Koleżanka jest tu nas wiele to działaj w dobrą stronę, tylko z wyczuciem, co byś nie spłoszył kobitki. Powodzenia Dareczku.
01 stycznia 2015 00:58
Mam tye wiadomości że nie zdążam icch odebrać. Dziewczyny jesteście Kochane, to koi moje serce. Naprawdę bardzo koi.
Nie wyobrażam sobie nocy bez Was
01 stycznia 2015 01:00
To "bez Was " to oczywiście byo w przenośni, ae bez Was na forum to stacona noc