Kuzwa, a ta moja siedzi i telewizor oglada aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kuzwa, a ta moja siedzi i telewizor oglada aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Dziewczeta, zostala ni ca
?la godzina :D
Agrafka jak tam Twoja @ ktorej nie bylo, ze tak zapytam >
Jolek nie mam nadal, plus rano troche mi się czasem kręci w głowie, ale ja często tak mam. Cóż muszę poczekać aż wrócę do Polski, bo testu i tak nie mam jak teraz kupić.
Gosia, też mam nadzieję, że mojej pdp fajerwerki nie obudzą, bo skłonności do nocnych lamentów powróciły. Tyle, że teraz lepiej sobie z nimi radzę.
No ok, jak co to dawaj znac to ubranka spakuje jak za 19 dni bede w domu :DDDDDDDD
To wyprawkę mam zapewnioną hehehe.
Agrafka no nie mów, ale radocha że może dzidziuś się czai w kącie twego brzuszka. Kochany okres...............
Sorki utraciłam jedną wnusię nie wiem czy na bezpowrotnie, ale temu nie popuszczę, tylko niech podrośnie ma terza 2 latkai i 12 dni. SSSSSSSSSoooooooooooorrrrrrrrkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiii.
No rejczel :D hahahah. ja to widze, ze co jaka mloda opiekunka sie tu pojawi to zaraz ciaza, hahahah ja bylam moze teraz Ty bedziesz, bo mi @ przyjechala w terminie tutaj.
Ja myślę, że jednak nie jestem, bo w listopadzie normalnie miałam okres i nie było sytuacji hmm... niebezpiecznych. Tym bardziej, że przy poprzednim moim pobycie w De było to samo. Ale jakaś niepewność zawsze jest. I coraz bliżej północy:)
Agrafka no nie mów, ale radocha że może dzidziuś się czai w kącie twego brzuszka. Kochany okres...............
Sorki utraciłam jedną wnusię nie wiem czy na bezpowrotnie, ale temu nie popuszczę, tylko niech podrośnie ma terza 2 latkai i 12 dni. SSSSSSSSSoooooooooooorrrrrrrrkkkkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiii.
Ja tez mialam tak i hmmmmmmmm i hmmmmmmmm mam teraz Piotrka :DDDDDDDDD