Coś Ty Jolek u Mnie Dalej muza grzmi i tylko brakuje fajerwerek, a i o cholera muza zacichła, ale Orim dopiero puścił nową muzę. To bawmy się dalej. hihihi
Hyba mam już w czubie, a ty Jolek/???????????????????????
Coś Ty Jolek u Mnie Dalej muza grzmi i tylko brakuje fajerwerek, a i o cholera muza zacichła, ale Orim dopiero puścił nową muzę. To bawmy się dalej. hihihi
Hyba mam już w czubie, a ty Jolek/???????????????????????
Jolek, wiesz, ze jak bym mogla, bylabym z wami caly czas :-D
Nie wiem o ktorej moja pojdzie spac, na razie telewizor ogladamy, cipsy dostalam i orzeszki miodowe (wczoraj na zyczenie pdp zakupilam) :-DD No i malego szampanika otworzylysmy, wiec zabawa na calego hehehe
Moja wytrąbiła lampkę wina i jeszcze chce szampana............
Pdp położona spać, lament zrobiła, ale sytuacja opanowana, więc teraz muszę golnąć coś mocniejszego na odstresowanie:)
Pdp położona spać, lament zrobiła, ale sytuacja opanowana, więc teraz muszę golnąć coś mocniejszego na odstresowanie:)
No to wkoncu melo sie rozkreca :D
Agrafka jesteś jeszcze, bo lecę po następnego szampana..
Kura a ja przez tego stika nawet sylwestra z polsatem nie obejrze :((((((((((((((((((((((
Lej kochana po same brzegi:)
Kura a ja przez tego stika nawet sylwestra z polsatem nie obejrze :((((((((((((((((((((((
Agrafka leje i końca nie widzę, zabawa przednie.
Jeszcze tak się sąma przy lapku nie ubawiłam. Opiekunkowo jest klawe mimo wszystko. Aby tak na realu było, to super ludziska tu są. Wieklkie Koch.. Was Opiekunkowo. Szacun.........