Witam z domu...jestem od paru dni,ale mam mnóstwo spraw do załatwienia...Wczoraj wywiązała się dyskusja,uważam słuszna,ale cóż,widać,że mam inne zdanie niż większość...wezmę sobie długi urlop od pisania.... Pozdrawiam
Witam z domu...jestem od paru dni,ale mam mnóstwo spraw do załatwienia...Wczoraj wywiązała się dyskusja,uważam słuszna,ale cóż,widać,że mam inne zdanie niż większość...wezmę sobie długi urlop od pisania.... Pozdrawiam
ŁaŁ :) Jestem w konspiracji na "urlopie". odwiedzam profil, a tu mi dziewczyny sześć ajlajków przy starych postach machnęły :))No, dzięks serdeczny. Archiwa potrzebne i jak widać powinienem powrócić do klikania "opiekunek " 24 / h ;)Ludzie ! Od 15-tego jestem na służbie w Berlinie :)))To sie troche jeszcze pomarcujemy ;)
Spotkałam się dziś z koleżanką z naszego forum.Wypiłysmy kawusię,pospacerowałyśmy,Anioł/Asia/ to przemiła,sympatyczna dziewczyna,gadało się nam jakbyśmy się znały od zawsze:)Oczywiscie gadałysmy o pracy i naszym forum,ale z ręka na sercu! nikogutko nie obgadywałyśmy:):):):):) Kto jeszcze z moich okolic ma ochotę na kawkę czy ewentualnie na majowego grilla na łonie natury,przy fajnej muzyce?:)
Hallo ja na Berlin czekam już dwa lata:( byłam całe dwa tygodnie:) nic nie mają w mojej agencji:) która ma sporo ofert w Berlinie? Pozdrawiam
Ooo, to długo będziesz leniuchować, jak majowe grille masz w perspektywie! Fajnie Ci :).
Nie ,nie ,niestety leniuchuję tylko do 25 marca,ale z kolejnego wyjazdu wracam już na początku maja -stąd majowa propozycja na grilisko:)
Witaj Doroteo:) Dostałem jeden Berlin i od razu wziąłem, bo niedziele mam miec wolne, więc nastawiam sie na sentymentalne Stadtbummeln po starych kątach . Dawno temu mieszkałem dwa lata w BLN West, a wschodniego prawie nie znam, tylko Friedrichstrasse ;)
Ukłony:)
Spotkałam się dziś z koleżanką z naszego forum.Wypiłysmy kawusię,pospacerowałyśmy,Anioł/Asia/ to przemiła,sympatyczna dziewczyna,gadało się nam jakbyśmy się znały od zawsze:)Oczywiscie gadałysmy o pracy i naszym forum,ale z ręka na sercu! nikogutko nie obgadywałyśmy:):):):):) Kto jeszcze z moich okolic ma ochotę na kawkę czy ewentualnie na majowego grilla na łonie natury,przy fajnej muzyce?:)
A gdzie są te Twoje okolice?
Bo ja na urlopie do 25 kwietnia będę. :-)
Kasiu..tak bym chciala nie tyle tego grila, tej muzyczki tylko rozmowy z tobą....w realu.... Akurat jestem w PL do połowy maja. Ale nic z tego nia bandzie :( Wiadomo dlaczego ...ech...może w sierpniu?
W sierpniu znowuż mnie nie ma:( A na zjazd lipcowy piszesz sie czy też w D będziesz?Ja jeszcze nie wiem ,ale w lipcu jestem w domu i może sie do Wro wybiorę jak nie będzie sezonowego obłożenia wczasowiczami.Potem jestem we wrześniu.Jakoś sie zmówimy:):):):)W sezonie jeździ z Wro nocny autokar do nas:)Przemyśl sprawę:)