09 marca 2014 09:32 / 2 osobom podoba się ten post
mozah aMWitam wszystkich !
Ja już od czwartkowego popołudnia w domu. Wczoraj zaliczyłam jakieś zakupy - dawno juz planowałam kupić softshell i porządne mokasyny.No i kupiłam - nawet kurtkę z obniżki całkiem sensownej . Buty niestety nie - ale to Ecco .Nie żałuję - w końcu zarobiłam i na to .A pogoda kiepska - mglisto , chłodno , marcowo- tylko siedzieć w domku ...
Witaj Mozah w domku, za mna tez od jakiegoś czasu chodziły mokasyny i w końcu kupiłam u Ryłki, całą galerię obeszłam zeby do nich wrócić, bo drogie mi sie wydawały w porównaniu z innymi, a teraz się cieszę i co chwile sobie ooglądam:)
Wogóle duzo kasy wydałam tym razem na buty, bo i na wesele czółenka i nieplanowany zakup sandałków na lato, a były takie jakie lubie więc też kupiłam. Dobrze, że mężowi udało sie kupić buty na raty, bo u nas, w mojej miejscowości. Kupowałyście kiedys buty na raty?:)
Pracowałam w spółdzielni majacej wiele sklepów w tym przemysłowych, automatycznie byłam członkiem tej S-ni, wkłady udziały mam nadal. Członkowie S-ni maja takie udogodnienia, ze mogą kupować art przemysłowe na raty, bez zadnych odsetek więc w moiom srodowisku to normalne, kupic sobie nie tylko pralke czy meble ale buty na raty, wszyscy kupuja, nawet prezesi i sobie chwalą, po ok 20-40-zł miesięcznie i żadna kasa, a sprzedaż kwitnie, mieszkańcy tez mogą, tez bez odsetek. Tylko dla niewtajemniczonych to dziwnie wyglada, moją teściową zawsze serce bolało jak buty na raty kupowałam, to co na buty nie masz:)))