Malina też się dzisiaj nad tym zastanawiałam.Było to cudo w trzech tonach.Nic jeszcze nie kupiłam ,bo czekałam co mi doradzicie.Dzięki.
Malina też się dzisiaj nad tym zastanawiałam.Było to cudo w trzech tonach.Nic jeszcze nie kupiłam ,bo czekałam co mi doradzicie.Dzięki.
Dziewczyny! Jestem naturalną blondynka, której kolor włosów już nieco ściemniał i chciałabym coś z tym zrobić, sprawić, żeby kolor był ciekawszy, a nie taki mysi, ale potrzebuję do tego farby która nie niszczy włosów, gdyż moje są i tak dość wątłe... Może któraś coś doradzić?
Dziewczyny! Jestem naturalną blondynka, której kolor włosów już nieco ściemniał i chciałabym coś z tym zrobić, sprawić, żeby kolor był ciekawszy, a nie taki mysi, ale potrzebuję do tego farby która nie niszczy włosów, gdyż moje są i tak dość wątłe... Może któraś coś doradzić?
Specjalnie po to konto na Op24 założyłaś ? Może na jakimś wizażu popytaj...
Ona forum podczytuje i kurczakiem zainteresowana....
:uśmiech ona2: to maseczkę z Bielendy może...pisała, że fajne są...
Nawet sprzeda...
mam jasne włosy ,zrobiłam sobie kolorek lekko rudawy-ale co z tego jak po 2tyg. widać odrosty? :)
mam jasne włosy ,zrobiłam sobie kolorek lekko rudawy-ale co z tego jak po 2tyg. widać odrosty? :)
Ja zastanawiam się czy nie przebarwić się (włosy) na jaśniejsze kolory, ze względu na odrosty w siwym odcieniu.:-) Moja naturalna barwa to brunetka i do tej pory tak włosy farbuję. Myślę, że przy jaśniejszych włosach odrosty nie byłyby tak wyraźnie i szybko widoczne. Moja starsza siostra przerobiła się z brunetki na blondynkę i tak często nie musi farbować włosów, jak ja to robię.