Po prostu ie wysylajmy tej umowy,bo tej panis ie pomylilo,myslala,ze my jestesmy pracownicami biura pewnych firm anie opiekunkami,potraktujmy to jako pomylke.Mi to wytlumaczyla wlasnie przez emaila.Spokojnej niedzieli.
Po prostu ie wysylajmy tej umowy,bo tej panis ie pomylilo,myslala,ze my jestesmy pracownicami biura pewnych firm anie opiekunkami,potraktujmy to jako pomylke.Mi to wytlumaczyla wlasnie przez emaila.Spokojnej niedzieli.
Nie ma sensu teraz,ze komus sie pomylilo robic balaganu po prostu zapomnijmy o tym.Alez u mnie pada starszny deszcz.
Aha.... Ja jak najbardziej jestem najzwyklejszą w świecie opiekunką ...))))
A moze to Ty rozsyłasz meile do dziewczyn i siejesz zament ??
Spamujesz , ściemniasz , i Bóg jeden wie co jeszcze !!!!
Dość tego !!!
O braku kultury nie wspomnę :/
Karolino& spółko Z .O. O
No wlasnie,ja tak samo.Pani weszla na ten portal i mylila nas z pracownicami.Sie nie dziwie jelsi na stale mieszka w Niemczech.
A Ty Karolino& jak długo pracujesz jako opiekunka? I czemu tak bronisz takich sytuacji? Trochę podejrzane:))
A Ty Karolino& jak długo pracujesz jako opiekunka? I czemu tak bronisz takich sytuacji? Trochę podejrzane:))
Dla mnie jest w tej chwili wszystko ok....))))
Nie wiem o czym mowisz.Spokojnenj niedzieli,pozdrawiam cieplo