Ujawnić , ujawnić, ujawnić !!!!!
Witam wszystkich, pragnę się z wami podzielić pewną sprawą która mnie bardzo zastanawia.
Nasza stronka przyciąga nie tylko opiekunki szukające wiadomości o firmach, chcących popisać o swoich doświadczeniach i wątpliwościach albo po prostu wygadać się bo wzajemnie się rozumiemy, przyciąga również nieuczciwe osoby i firmy a już piszę dlaczego.
Czytając tematy forum wiemy mniej więcej kto i w jakiej firmie pracuje i mnie też znacie bo jako jedna z nielicznych podjęłam temat Medicare24h.
1.11 dostałam dziwnego meila (mam podanego w moim profilu) o tytule: medicare 24h umowa wzór treść: czesz,mozesz mi przeslac wzor umowy na emaila,bede wdzieczna - i był podpis
Odpisałam że nie znam ciebie X, kim jesteś bo wysłać obcej osobie wzór tak ważnego dokumentu nie wiem czy mogę.
Odpowiedź od X: hej,jestem opiekunka,myslalam,ze wyswiadzcysz mi czysta kolezenska przysluge. i znów ten sam podpis
Czy ktoś z was może też coś takiego kiedyś dostał? Mi to śmierdzi troszkę podstępem. Jak można nie przedstawiając się prosić o wzór umowy? Gdyby był to ktoś z forum napisałby kim jest, jakiej nazwy na forum używa i po co chce widzieć umowę. A ten meil wygląda mi na typowe wiadomości wysyłane przez firmy: krótko, zwięźle i na temat.
Oczywiście umowy nie wysłałam, nie wiem kim jest ww X nawet jeśli podała nazwisko może być zmyślone, może chce zobaczyć jak działają inne firmy by założyć własną a może chce moją firmę pogrążyć?
Niepokoją mnie takie nieuczciwe działania. Koleżanki i koledzy z forum bądźcie czujni!
Nie wiem po co robic wokol tego wiele szumu,po prostu nie wysylaj i tyle.Milej niedzeli,dzieckiem nie jestes przeciez.
Nie czepiam się absolutnie, ale chyba powinniśmy własnie zrobić szum.
im wiecej nas po tej samej stronie ,tym lepiej.
W kupie siła !!!
Jednostki tylko się nagadają, i pójdą w jasną cholerę.
Takie jest moje skromne ,zdanie. :)))
Nie czepiam się absolutnie, ale chyba powinniśmy własnie zrobić szum.
im wiecej nas po tej samej stronie ,tym lepiej.
W kupie siła !!!
Jednostki tylko się nagadają, i pójdą w jasną cholerę.
Takie jest moje skromne ,zdanie. :)))