Hogatko moja...:) Wiem o co ci chodzi i ja mówie "wszystko"...i dobrze ze jestes obiektywna :) Ja po prostu w to wierze :) I mam nadzieje...tylko tyle chcialam powiedziec...dzieki temu jestem...no juz nie wiem jak mam to powiedziec :))
Hogatko moja...:) Wiem o co ci chodzi i ja mówie "wszystko"...i dobrze ze jestes obiektywna :) Ja po prostu w to wierze :) I mam nadzieje...tylko tyle chcialam powiedziec...dzieki temu jestem...no juz nie wiem jak mam to powiedziec :))
Oj Kochana w Realu,to noc dla nas za malo i to nie tylko w tej dziedzine:)
Najwazniejsze,zeby sie nie klocic wypowiadajac swoje zdanie.
Taz sie nie kłóca tylko mowie co trzyma mnie przy życiu ( poza wami oczywiście) Kłocic to ja sie bede jutro bede z Mannem bo mi siekiere mowi zebym przywiozla z DE !!! Ten to ma dopiero nadzieje :)
I tak źle i tak niedobrze.Załóżmy ,ze rodzice obojniaka zdecyduja sie na wczesna operacje i "zrobią" z niego chłopca a w póxniejszym etapie rozwoju okaże sie ,że przeważaja u dziecka jednak cechy zeńskie....Moim zdaniem powinno sie raczej dązyc do tego,zeby można było na podstawie badań,testów genetycznych, antropologicznych,chromosomalnych z duzym procentem prawdopodobieństwa stwierdzić przewage płci i dopiero wtedy podejmowac decyzje o operacji,jak najwczesniej bo przecież trzeba to dziecko wychować albo jako chlopca albo jako dziewczynke jak najmniej boleśnie kalecząc mu psychikę .Ciężki temat-i dopóki osobiscie nie dotyka można sobie dyskutowac do woli.
Dopiero teraz przeczytałam ten artykuł co Sowa zapodała no i tytuł watku wydaje mi się nietrafiony?
Nienasycona jak zawsze:):):):)
Taz sie nie kłóca tylko mowie co trzyma mnie przy życiu ( poza wami oczywiście) Kłocic to ja sie bede jutro bede z Mannem bo mi siekiere mowi zebym przywiozla z DE !!! Ten to ma dopiero nadzieje :)
Kup siekierę Asik kup, wiesz jakie bedziesz miala wejscie do domu?
Jak baba przyszła do lekarza z siekiera to lekarz zapytal:gdzie się pani tak rąbała?