Kosmetyczni ulubieńcy

08 marca 2016 14:29
lonia61

Też używam te pastę .:-)
I jestem bardzo zadowolona.
Wystarczy dosłownie tyle co łepek od szpilki na szczoteczkę. Pieni sie rewelacyjnie i polecana jest na kłopoty z dziąsłami .
Jak dla mnie rewelacja .A przytym bardzo tania.:yo:

A gdzie ją można kupić ?
08 marca 2016 14:32 / 1 osobie podoba się ten post
takaja

A gdzie ją można kupić ?

Tu taj w Niemczech w każdym DM jest .
Szukaj tam gdzie pasry do zębów. 
Ma charakterystyczne czerwone opakowanie o pojemności 25ml.
08 marca 2016 14:35
O kurde DM jest daleko w Rossmanie brak ?
08 marca 2016 14:41 / 2 osobom podoba się ten post
lonia61

Tu taj w Niemczech w każdym DM jest .
Szukaj tam gdzie pasry do zębów. 
Ma charakterystyczne czerwone opakowanie o pojemności 25ml.

A to nie jest krem do protez??
Jade zara na zakuph i jak bedzie to zakupie owa paste.
08 marca 2016 14:51 / 1 osobie podoba się ten post
Nie to jest pasta do zębów , a dokładnie koncentrat pasty do zębów dlatego tak mało jej się stosuje na szczoteczkę. Zęby sie po niej nie kleją.
08 marca 2016 20:41 / 1 osobie podoba się ten post
takaja

A gdzie ją można kupić ?

Te pasty są też w Edece
10 marca 2016 13:20 / 1 osobie podoba się ten post
Pasta zakupiona,ale chyba zdrożała 0.95 ct.
10 marca 2016 13:28 / 1 osobie podoba się ten post
No właśnie miałam to samo pisać w Rossmanie Mulerze 0,95ct
10 marca 2016 13:33
poznanianka1

Pasta zakupiona,ale chyba zdrożała 0.95 ct.

no ale u nas 12 zł to i tak się opłaci,a ona jest wydajna bardzo,bo na szczoteczę bierze się maleńko
10 marca 2016 13:50 / 1 osobie podoba się ten post
jak ktoś robi zakupy w Edece rewelacja na suchą skórę,na odleżyny ,rany koleżanka zajady wyleczyła.
10 marca 2016 13:50
Malina

jak ktoś robi zakupy w Edece rewelacja na suchą skórę,na odleżyny ,rany koleżanka zajady wyleczyła.

tylko 1,25e
10 marca 2016 13:56 / 2 osobom podoba się ten post
Malina

nagietek czyni cuda, prawda! .......
10 marca 2016 13:59 / 1 osobie podoba się ten post
mzap88

nagietek czyni cuda, prawda! .......

Ja tego wożę prawie na tony,moja mama ma suchą skórę więc stosuje jako balsam,teściowa ma odleżyny rewalacyjnie działa.Pokazałam koleżankom a miałyśmy akurat Edekę więc jak byłyśmy na zakupach wszystkie pudełka znikały z półki,latem jak ktoś ma jakieś odparzenia bo sie poci świetnie goi.
10 marca 2016 14:02 / 1 osobie podoba się ten post
Malina

Ja tego wożę prawie na tony,moja mama ma suchą skórę więc stosuje jako balsam,teściowa ma odleżyny rewalacyjnie działa.Pokazałam koleżankom a miałyśmy akurat Edekę więc jak byłyśmy na zakupach wszystkie pudełka znikały z półki,latem jak ktoś ma jakieś odparzenia bo sie poci świetnie goi.

Ja na swoją parszywą skórę też powinnam używać tej maści, ale jest masakrycznie tłusta i to mi w niej przeszkadza....

Póki co tylko i wyłącznie oliwka z Hipp...

Ale może faktycznie kupię jedno pudełko do domu.
10 marca 2016 14:03
Malina

W Austrii miałam pdp , ktora sama robiła maść z nagietka. Mam nawet fotografie na ktorej uwieczniłam te kwiaty rosnące w ogrodzie Wszechstronne zastosowanie