Kurcze nie da sie pisac na tabllecie, to nie na moje nerwy
Escada Elixir. Sabatini na codzien. Usmialam sie, bu dostalam jeszcze Jimmy Choo - dla mnie zupelnie niestrawne, za to moja mlodsza - zachwycona.
Jimmy Choo są teraz trendy:)
A tego konkretnego zapachu Escady nie znam, ale Escada ma zawsze fajne zapachy.
Natchniona filmikami z yotuba, w których kobiety namiętnie recenzują, pokazują, testują kosmetyki, pomyślałam, że może i u nas taki temat się przyjmie. Większość z nas to kobiety i temat jest nam bliski. Pomyslałam, żeby podzielić się naszymi ulubieńcami w różnych kategoriach - tak z ciekawości, ale też może skorzystamy od siebie nawzajem. Mile widziane będzie również uzasadnienie:)
Proponuję podawać po jednym, dwa produkcie w następujących kategoriach.
1. Żel pod prysznic
2. Balsam/masło/mleczko do ciała
3. Krem do rąk
4. Krem do stóp
5. Krem na dzień do twarzy
6. Krem na noc do twarzy
7. Szampon do włosów
8. Coś do mycia twarzy - mydło, żel itp.
9. Maseczka do twarzy
Można by jeszcze kilka kategorii stworzyć, ale te chyba są najbardziej popularne.
Co Wy na to?
1. Zel pod prysznic - Nivea intensiv pflegende z Q10 i olejekiem z winogron i rozne inne- nie mam ulubionych
2. balsam do ciala - BioTherm -Lait Corporel,
- nie zapominam o cyckach:-)) AVON Solutions bust shaper :-))
3. krem do rak ´- Vichy Nutriextra,
- Alessandro - Hands! Up.
4. krem do stop - Sixtus - Fuss Balsam mit Alpenkrauter oraz tej samej firmy Bein Balsam
5. krem na dzien do twarzy - Clarena Sensi Calming - obkurcza naczynka- jest jeszcze na noc ale zapomialam nazwy.
- a na rower ZZessential Day CReam Annemarie Borlind.,
- takze Dermiki Skin Calligraphy -serum.
- krem pod oczy z Eubos- Anti age Hyaluron, - z apteki
- krem na dekold i szyje z Dermiki FUture GF:
6. -''- na noc - Loccitane Creme preciouse-IMMortelle
- ZZessential noc.
7. szampom - Dermena - kupuje w aptece
8. do mycia twarzy - Loccitane - pianka myjaca LA preciouse, oraz Dermika - tonik wygladzajacy z AHA Pure.
9. maseczka - roznych firm w formie bezbarwnego zelu, ktore po wyschnieciu zdejmuje sie jak gume.
2.balsam do ciała - ,, CLARINS ,, made in Franse / perfumeria Duaglas / polecam , rewelacja ! mam i nie chcę innego .
zamiast beznadziejnej Natury,mogliby właśnie DM zbudować.
Jak zjeżdżam do domu, zawsze naprzywożę :) i jeszcze punkty pejbeka zbieram
Też właśnie zbieram punkty - założyłam sobie konto przez neta i na dostarczenie karty czekałam uwaga - 4 miesiące... już myślałam, że mi jej nie przyślą. Nawet drugi raz wysłałam zamówienie. No i w końcu jest.