Masz rację! Zrobię sobie prezent na święta, a co! Należy mi się coś od życia :)
Masz rację! Zrobię sobie prezent na święta, a co! Należy mi się coś od życia :)
Poszukaj Tina w Szwajcarii, ciekawa jestem czy masz taki sklep gdzieś w okolicy? A jak wejdziesz to przepadniesz jestem pewna:super1:
Dziewczyny poradzicie jakiś dobry podkład do mieszanej na zimę? I coś do zmatowienia (trza wyglądać na święta).
Bebe ma dobre pomadki do ust. Dziewczyny ktora uzywa serum Avene do twarzy, warto kupic? Pilnie potrzebuje informacj z pierwszej reki.
Mogę Ci tylko powiedzieć, że używam obecnie kremu nawilżającego Avene i bardzo mi służy. Firma uchodzi za dobrą.
Zawsze , wszędzie i o każdej porze roku:oklaski:
Niestety zakochałam się w naturalnych ręcznie robionych kosmetykach firmy '' Lush'' piszę niestety, bo raz są drogie, dwa w Polsce jeszcze nie ma sklepów, kupiłam je w Barcelonie i teraz czekam jak znów pojadę. Kule do kąpieli to tęczowa rozkosz i cuda robią ze skórą, balsamy wchłaniają się błyskawicznie i pachną cudnie, peelingi z naturalnych pestek, soli, cukru, płatków, kawy i herbat no bajka. Kremy do rąk -lepszych nie miałam, a mydła można samemu skomponować na miejscu zresztą jak skład wszystkich pozostałych kosmetyków w zależności co kto lubi. W Niemczech już są ale pewnie w dużych miastach, jak będziecie miały okazję koniecznie zajrzyjcie, nie dość że widowisko niezapomniane to zapach po prostu powala. Dają mnóstwo próbek i jest w czym wybierać i zabawa przednia.
Ja jestem zadowolona z tej zielonej serii (link usunięty)
Jednak mój mąż nie lubi tego zapachu, więc stosuję na zmianę z innymi kosmetykami.
Cześć. Chyba dobry topik ? Prosze doradźcie w kwestii - sprawdzony krem do twarzy..... szukam czegoś po czym nie będzie gorzej niż jest ?? co używacie???
Magmab, przeczytaj co przed Tobą napisała Clio ?