Moje ulubione kosmetyki to 50 plus .
Moje ulubione kosmetyki to 50 plus .
Co do kosmetyków to wypróbowuję coraz to coś innego, ale teraz pokochałam Fenjala...Balsam do ciała i żel pod prysznic, kremowy, aksamitny- rewelka...
Też nie mam ulubieńca, lubię zmiany i eksperymenty . Często wracam do Nivea , odpowiada mi baza zapachowa tej firmy , ale tez nie wszystkie produkty . Teraz mam mydło brzozowe rosyjskie w formie jakby żelu z Medycyny Naturalnej , do mycia włosów i ciała , bardzo fajne i delikatny przyjemny zapach . Od jakiegos czasu nie rozstaję się z Tisane balsam do ust w słoiczku z miodem. :niech zyje:
Będzie kupujesz to mydło? Nazwa ? :-) lubię takie naturalne kosmetyki.
Polecam Dezodorant "bebe"Soft & Lovely, pachnie czysciutkim dzidziusiem:oczko1:zakochałam się w tym niewinnym zapachu
Niestety zakochałam się w naturalnych ręcznie robionych kosmetykach firmy '' Lush'' piszę niestety, bo raz są drogie, dwa w Polsce jeszcze nie ma sklepów, kupiłam je w Barcelonie i teraz czekam jak znów pojadę. Kule do kąpieli to tęczowa rozkosz i cuda robią ze skórą, balsamy wchłaniają się błyskawicznie i pachną cudnie, peelingi z naturalnych pestek, soli, cukru, płatków, kawy i herbat no bajka. Kremy do rąk -lepszych nie miałam, a mydła można samemu skomponować na miejscu zresztą jak skład wszystkich pozostałych kosmetyków w zależności co kto lubi. W Niemczech już są ale pewnie w dużych miastach, jak będziecie miały okazję koniecznie zajrzyjcie, nie dość że widowisko niezapomniane to zapach po prostu powala. Dają mnóstwo próbek i jest w czym wybierać i zabawa przednia.
Muszą być dobre, bo jeszcze ich nie znam a już mnie bierze...W każdym razie jestem zaintrygowana. Sprawdziłam na allegro-są . Podają skład-niezły. I będę wyjeżdżac do pracy z lżejszym sercem bo już widzę te wszystkie Douglasy i Import Perfumerie...
Naturalne kosmetyki są najlepsze, zwykłe mnie potrafią uczulić. Szkoda tylko, że naturalne są drogie
A tam drogie, bez przesady dasz radę, należy się dopieszczać:-)