Dziękuję dziewczyny - mój ojciec też chciał umrzeć i zdążył przed plastrami z morfiną (zmarł na zawał) i wszystkimi innymi znieczulaczami... Odczułam ulgę, że sobie i nam oszczędził bolesnej agonii bo chorował na raka...)))
Dziękuję dziewczyny - mój ojciec też chciał umrzeć i zdążył przed plastrami z morfiną (zmarł na zawał) i wszystkimi innymi znieczulaczami... Odczułam ulgę, że sobie i nam oszczędził bolesnej agonii bo chorował na raka...)))
Dzis rano dowiedziałam sie ze moj podopiecz zmarł wczoraj o 23 w szpitalu spokojnie :(((((((((((((
Dzis rano dowiedziałam sie ze moj podopiecz zmarł wczoraj o 23 w szpitalu spokojnie :(((((((((((((
Tak kochane trafiłam na dobre miejsce i tolerancje ze ja bede na miesiac przyjezdzac a druga na 1,1/2miesiaca ale widocznie musiał odejsc przykro mi bo bardo go polubiłam miły struszek:((
Niestety! A ile mial lat? Moja seniorka juz o krok i bedzie miala 100lat. Ale ja na prawde boje sie ze ona juz dlugo nie pozyje... . Bo slabsza jest z miesiaca na miesiac. Ale na szczescie nie ma zadnych bóli ani cierpien . Nic jej nie doskwiera i jeszcze jest w stanie przy sobie (higiena) wszystko zrobic! Ubrac sie tez sama jeszcze moze, ale jej pomagam bo strasznie powolna jest a z moja pomoca to rach zach :)))
Ach!
W Niedziele bylismy u znajomej Babci ( ma jakies 85 lat . ta znajoma , albo 87 jakos tak) .Otworzyla jej corka i powiedziala ze matka nie jest w stanie przyjac besuch , bardzo slaba i nie zycza sobie odwiedzin.
Moja Babcia sie bardzo przejela i juz mysli o najgorszym... .
A do Manuela wyrazy wspolczucia!