no wlasnie a ja od dluzszego czasu sie zastanawiam co z tym moim lbem zrobic(czytaj wlosami) i sama nie wiem niby mam dobra fryzjerke zawsze wychodze bardzo zadowolona ale po krotkim czasie juz mi sie nic nie widzi.......................
no wlasnie a ja od dluzszego czasu sie zastanawiam co z tym moim lbem zrobic(czytaj wlosami) i sama nie wiem niby mam dobra fryzjerke zawsze wychodze bardzo zadowolona ale po krotkim czasie juz mi sie nic nie widzi.......................
Dobijają mnie moje włosy w DE. Nie wiem czy to wpływ innej wody czy czegoś innego ale jak tylko umyję tutaj włosy to robi mi się na głowie bałagan trudny do opanowania. Jakieś suche na końcach, wywijają się każdy w inną stronę. Zabrałam tym razem parę wałków ale po nocce wszystko bierze w łeb. Chyba będę się musiała przyzwyczaić do tego, że straszę ;-//
W PL nie mam tego problemu, włosy szybko wracają do ładu. Tylko tutaj ;-// to chyba woda.
Mnie sie podobaja włosy mojej pdp takie bielutkie jak mleko...tony rozjasniacza musialabym wylac na swoje zeby miec takie.Ale moze w wieku 88 tez takie bede miec?
A orientujecie się ile kosztuje tutaj w de. Wizyta u fryzjera? Mam na myśli taki pakiet full -mycie, strzyżenie, farbowanie, no i tylko strzyżenie:) będę wdzięczna za odpowiedź :)