Bożenka, na szybko to się najedz śliwek suszonych i popij dużą ilością wody,zawsze na noc moczę 6-7 śliwek w wodzie ,rano to zjadam na czczo i jest pozytywnie. Kup Lactulosum,też dziala.Niewiem czy tu jest na receptę ,czy bez.
Bożenka, na szybko to się najedz śliwek suszonych i popij dużą ilością wody,zawsze na noc moczę 6-7 śliwek w wodzie ,rano to zjadam na czczo i jest pozytywnie. Kup Lactulosum,też dziala.Niewiem czy tu jest na receptę ,czy bez.
Ale ja nie pisalam o Parkonsonie:(
Ewcia-a jak wolno bedzie jadła to nie pomogą?Hi hi hi Koniecznie trzeba szybko jeść?:)Jeszcze sie zakrztusi albo co:)
Olej skutecznie stosowaliśmy u pacjentów w trakcie czy po chemioterapii.Jak juz nic innego nie dzialało to olej na czczo zawsze dawał pozytywne efekty.Parafina tez pomoże-to i to tłuszcz plynny-sprawia "posuwistość" w jelitach .Nie draźni,tworzy swoisty "film" na ściankachno i na ból zołądka takze skuteczny.Herbatka koperka na pewno odgazuje co tez ważne :)Cos Ty,Bozenko,dziecko drogie jadła,ze Cię tak zatkaąło na amen?Kamienie?????
jak dla mnie to jest chora sytuacja...
Podczepie sie pod inne schmerzen bo mojego nie ma.
Zawsze ale to zawsze jadąc gdzieś dłuzej autem przy wiecznym otwieraniu okna i robieniu przeciągow miałam dolegliwosci związane z uchem i tylko prawym.Tym bardzie teraz jechałam długo były przystanki na papierosa w busie gorąco otwieranie drzwi i okna w czasie jady,włączona klimatyzacja dotarłam z bolącym uchem.Ale zawsze mam krople wiec zaaplikowałam sobie i przeszedł ból.Jestem tu juz prawie m-c okna otwarte,drzwi na taras otwarte i nic.
Nie jestem pewna poniewaz moze to być zbieg okolicznosci, ale corka mojej pdp co tydzieć stosuje nam akupresure.Powiedzialam jej o tej mojej przypadlosci -okleja mi serdeczny palec u prawej dłoni plasterm pod ktorym są takie dwie małe zółte blaszki z kryształkami po środku nosze to każdym razem 24 h.
Już sama nie wiem intryguje mnie to, bo kogo ucho nie bolało to nie co to jest za ból.
Ach te wszystkie schmerzen !! Do tej pory napadałam na jakiś gabinet masażu i w ten sposób dbałam o swoje schmerzen, które zawsze się gdzieś głęboko ukrywały. Tym razem poszukałam czegoś innego, tak aby moim bólom tzw.szczęka opadła. Zdecydowałam się na akupunkturę i nie żałuję !! Chyba już do końca życia będę się nadziewała na te igiełki :cheerleaderka2:
Jaką salbę kupić w aptece na zapalenie dziąsła.??
Jaką salbę kupić w aptece na zapalenie dziąsła.??