A ja dziś popsułam plastikową tacę, urwałam róg od podstawki i próbowałam skleić UHU ale nie trzyma. Więc odłożyłam tacę na miejsce i ten odłamany róg też schowałam za tacę:) Jakby co, to nie ja :))))
A ja dziś popsułam plastikową tacę, urwałam róg od podstawki i próbowałam skleić UHU ale nie trzyma. Więc odłożyłam tacę na miejsce i ten odłamany róg też schowałam za tacę:) Jakby co, to nie ja :))))
Sylwunia:)Ja to jestem taka psuja ze masakra:(
Ale przestalam sie tym przejmowac,bo tlumacze sobie tak,stare ludzie i stare sprzety,wszystko sie psuje i starzeje:)
Chyba tu pasuje moj wpis,bo też dobra rada;
Po objeciu obecnej Stelli nauczona juz poprzednimi zawarłam umowę z rodzina,ze nikt do nas na obiady nie przychodzi ani my obie do nikogo nie chodzimy.Ja gotuje bo musze ale tez lubię moja pdp tez.Zeby nie było tloku w kuchni ja jestem komendantem natomist pdp rzadzi w pokoju oraz ma wylączność na pilota TV.Ale zwabiona zapachami chce czesto uczestniczyć w gotowaniu co nawet po usilnej mojej argumentacji nie jest przyjete do wiadomości a tym bardziej nie jest stosowane.Ale mam wyjscie..Najczesciej dopuszczam ją do robienia sałatki ja gotuje wszystkie pólprodukty dziele na dwie czesci i robimy kazda sobie.Zaglada zazdrosnym okiem,ze u mnie rowniutko i rezygnuje szybko z pomocy.
Trzeba dac szanse na wykazanie sie jezeli jeszcze fizycznie podoła.Nie musze tego jesc.Ale spokoj wart jest ceny jednego czy dwoch ziemniakow ktore wyląduja w koszu.
I to w dodatku nosi mądrą nazwę Ergoterapii::), ja tez "pozwalam" Pdp kroić ciąć płukać mieszać w garach, coś musi ten st człowiek robić.
Całe szczęście, że mam dziadka. Nie zagląda w gary ;-))) za to zjada co mu zrobię. No ale jeszcze wiele babć przede mną - hahaha.
Dziewczyny, macie jakieś dobre sposoby na wypranie starych plam z czerwonego wina? :(
A moze znacie jakis sposob jak pozbyc sie moli z mieszkania . U mojej PDP jest tego cholerstwa cala plaga .
A kochana ja ci pomogę-w REWE, EDEKA sa takie zielone papierki z napisem NEXE LOTTE Mottenschutz jest tego 2 szt w jednej paczuszce ,wytępisz,a jeden papierek działa 6 miesiecy,napisz długopisem datę zawieszenia,wtedy następna zmienniczka bedzie wiedziała,czy są one jeszcze działajace czy też nie...
Nazwę zapisz sobie na kartce i jak sama nie znajdziesz,to kogoś z obsługi sklepu zapytaj ;)
A kochana ja ci pomogę-w REWE, EDEKA sa takie zielone papierki z napisem NEXE LOTTE Mottenschutz jest tego 2 szt w jednej paczuszce ,wytępisz,a jeden papierek działa 6 miesiecy,napisz długopisem datę zawieszenia,wtedy następna zmienniczka bedzie wiedziała,czy są one jeszcze działajace czy też nie...
Nazwę zapisz sobie na kartce i jak sama nie znajdziesz,to kogoś z obsługi sklepu zapytaj ;)