Kujawsko-Pomorskie

18 grudnia 2013 17:12
Miliard w rozumie

Witam z Torunia i pozdrawiam będę miała zięcia z Chełmży .

Witaj w naszym gronie. Fajnie, że jest nas coraz więcej.
18 grudnia 2013 19:39
To Bydgoszcz i Kujawy rosną w siłę, super. Ciekawe kto  z nas będzie mógł się cieszyć Świętami w domu. Ja niestety nie :(
18 grudnia 2013 19:48
wisienka

W koronowie miałam rodzine. A moja ciocia i wujek uczyli w szkole w Koronowie, ale to juz było troche czasu temu.

Hej chodziłam do 2 i potem do koronowskiego liceum, może znam?
18 grudnia 2013 19:50 / 1 osobie podoba się ten post
anetta

To Bydgoszcz i Kujawy rosną w siłę, super. Ciekawe kto  z nas będzie mógł się cieszyć Świętami w domu. Ja niestety nie :(

Ale spróbujemy cieszyć się w De!!! Ja już dzisiaj ciasto zamówiłam, jutro kupuję ryby, w drugi dzień idziemy na wielkie jedzenie do "dobrego lokalu", choinki czekają:).
18 grudnia 2013 19:54
anetta

A ja w Brodnicy uczęszczałam do LP.
18 grudnia 2013 19:56
mleczko47

A ja w Brodnicy uczęszczałam do LP.

To też jestes naszą rodaczką hihi :))
18 grudnia 2013 19:57
dorotee

Hej chodziłam do 2 i potem do koronowskiego liceum, może znam?

Nazywali się Augustynscy. Ale juz lata nie żyją
18 grudnia 2013 20:00 / 1 osobie podoba się ten post
wisienka

To też jestes naszą rodaczką hihi :))

Miło wspominam czas tam spedzony mieszkalam nie daleko Rypina.Ale nie ukonczyłam LP bo przenioslam sie do TL ktore ku radosci domownikow ukonczalam.Bo ja jestem z pod znaku bliżniąt wiecznie czegoś szukam.Dla odmiany.
18 grudnia 2013 20:07
wisienka

Nazywali się Augustynscy. Ale juz lata nie żyją

Nie , nie znam , ale zapytam sie mojej mamy, kończyla LO w 50/60 latach.
18 grudnia 2013 20:08
dorotee

Nie , nie znam , ale zapytam sie mojej mamy, kończyla LO w 50/60 latach.

To prędzej może ich znać. Mieszkali niedaleko rynku. Tam chyba jeszcze ich córka z rodziną mieszka.

18 grudnia 2013 20:13
dorotee

Ale spróbujemy cieszyć się w De!!! Ja już dzisiaj ciasto zamówiłam, jutro kupuję ryby, w drugi dzień idziemy na wielkie jedzenie do "dobrego lokalu", choinki czekają:).

Ja w domu też kupuje rybę wczesniej (1 karpia) mam taka duża glęboką miske i plywa tam sobie.Robie to zeby mieć spokoj w kuchni mamy labradorke, jamnika i dwa ktoty.Tylko jamnik nie jest zainteresowany koty siedza wpatrzone w karpia a labradorka co chwile wsadza pysk do wody.Mam spokoj - wygonić towarzystwa nie sposob.
18 grudnia 2013 20:28
mleczko47

Ja w domu też kupuje rybę wczesniej (1 karpia) mam taka duża glęboką miske i plywa tam sobie.Robie to zeby mieć spokoj w kuchni mamy labradorke, jamnika i dwa ktoty.Tylko jamnik nie jest zainteresowany koty siedza wpatrzone w karpia a labradorka co chwile wsadza pysk do wody.Mam spokoj - wygonić towarzystwa nie sposob.

Ja jestem na wsi głębokiej, jutro na rynku kupię ryby i zamrożę, jestem we wigilię sama z Pdp, pierwszy dzień świat też, no i  jemy ryby:) ciastecza serowe dla diabetykow--pdp juz w puszcze czekają, będzie dobrze, inaczej, mniej magicznie, ale ok.
20 grudnia 2013 20:05
dorotee

Ja jestem na wsi głębokiej, jutro na rynku kupię ryby i zamrożę, jestem we wigilię sama z Pdp, pierwszy dzień świat też, no i  jemy ryby:) ciastecza serowe dla diabetykow--pdp juz w puszcze czekają, będzie dobrze, inaczej, mniej magicznie, ale ok.

Jak się nie ma co się lubi....   Tak musimy przetrwać jakoś ten czas, magii dużo mniej będzie ale damy radę :)
20 grudnia 2013 23:44
mleczko47

Miło wspominam czas tam spedzony mieszkalam nie daleko Rypina.Ale nie ukonczyłam LP bo przenioslam sie do TL ktore ku radosci domownikow ukonczalam.Bo ja jestem z pod znaku bliżniąt wiecznie czegoś szukam.Dla odmiany.

No i "mleczko" się rozlało ))
Gdzie Rzym, gdzie Krym, a gdzie Rypin. Toż to była "kongresówka". Gdzież tam Rypinowi do Bydgoszczy i Kujaw?
Mleczko - proszę! :-D
20 grudnia 2013 23:49
misiekFfm

No i "mleczko" się rozlało :-)))
Gdzie Rzym, gdzie Krym, a gdzie Rypin. Toż to była "kongresówka". Gdzież tam Rypinowi do Bydgoszczy i Kujaw?
Mleczko - proszę! :-D

Ha , Mleczko lubi dobre towarzystwo :) Brodnica należy obecnie adm do kuj-pom