mam miec dziadka mobilnego i kontaktowego,i nie wiem czy to dobzre czy nie
mam miec dziadka mobilnego i kontaktowego,i nie wiem czy to dobzre czy nie
Trudno powiedzieć. Każdy pdp jest inny, zreszta my tez. Jednej opiekunce pasuje ten pdp, innej nie. raz miałam babcie z ciężką demencja, było mi bardzo ciężko, ale wytrzymałąm te swoje 3 m-ce. Natomiast dziewczyna, która zmieniałąm była tym miejscem zachwycona i wróciła tam. tak wiec to wszystko zalezy czy bedziecie nadawac na tych samych falach.
Ale bądż dobrej mysli.
tak wiem,z jednej strony dobrze ze kontaktowy bo poucze sie niem(mam nadzieje)z drugiej strony strach przed gadaniem nie jestem osluchana nic a nic
to takie moje pisanie bo wiem ,ze kazda ma swoje sprawy otpzrelewam mysli na papier
I dobrze robisz, po to tu jestesmy.
Często takie wygadanie sie, podzielenie sie swoimi problemami, czy radosciami jest nam potrzebne. po to jest to forum, DLA NAS.
no ale nie widzialam umowy
no tak,co sie odwlecze to nie uciecze
Bogusiu, zamiast dopisywac kilka postów jeden pod drugim i cytować swoje własne wypowiedzi uczyń tak: Kliknij przy swojej wypowiedzi ikonę z ołówkiem - wtedy będziesz mogła edytować swoją wypowiedź i dopisać do niej coś, co przyszło Ci jeszcze do głowy. Można tak zrobić do chwili, gdy po Twojej wypowiedzi nikt inny nie dopisze swojego posta w danym temacie. Masz to opisane w punkcie 13 regulaminu forum, który znajduje się tutaj: http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/zobacz/17
Do mnie kiedys tez zadzwonili w piatek po południu, ze jest pilny wyjazd w poniedziałek. Ja zgodziłam się , ale jechałąm z firmy, z która miałam poddpisana juz wczesniej umowę. Nawet zaproponowali mi 50 € więcej. Poza tym czekałam juz 3 tygodnie na nowe zlecenie, wiec tu nic mi nie groziło.
W Twoim przypadku tez bym sie nie zgodziła na taki wyjazd
Ale głowa do góry, będą następne zlecenia.
Bogusia jak zajedziesz to prosze napisz nam jakie pierwsze wrażenia miałas ,jak Cie przyjeli ,jak z nimi rozmawiasz i wogóle wszystko.........oczywiscie jak bedziesz miała czas i internet... A dziewczyny tu na forum naprawde są wspaniałe i ciesze się ,ze tu trafiłam ,podejzewam ,ze w przyszłosci też bede potrzebować sie wygadać...a jestem z Koronowa koło Bydgoszczy
ja nie jestem z samej Bydgoszczy a do Koronowa nie mam daleko,i czywiscie wpadne tu jak tylko bedzie internet tam gdzie jade
Bogusia jak zajedziesz to prosze napisz nam jakie pierwsze wrażenia miałas ,jak Cie przyjeli ,jak z nimi rozmawiasz i wogóle wszystko.........oczywiscie jak bedziesz miała czas i internet... A dziewczyny tu na forum naprawde są wspaniałe i ciesze się ,ze tu trafiłam ,podejzewam ,ze w przyszłosci też bede potrzebować sie wygadać...a jestem z Koronowa koło Bydgoszczy
Witam
Ja też z Kujaw,mianowicie z Chełmży koło Torunia.Pozdrawiam