Kujawsko-Pomorskie

13 grudnia 2013 19:29
bogusia717

mam miec dziadka mobilnego i kontaktowego,i nie wiem czy to dobzre czy nie

Trudno powiedzieć. Każdy pdp jest inny, zreszta my tez. Jednej opiekunce pasuje ten pdp, innej nie. raz miałam babcie z ciężką demencja, było mi bardzo ciężko, ale wytrzymałąm te swoje 3 m-ce. Natomiast dziewczyna, która zmieniałąm była tym miejscem zachwycona i wróciła tam. tak wiec to wszystko zalezy czy bedziecie nadawac na tych samych falach.
Ale bądż dobrej mysli.
13 grudnia 2013 20:52
wisienka

Trudno powiedzieć. Każdy pdp jest inny, zreszta my tez. Jednej opiekunce pasuje ten pdp, innej nie. raz miałam babcie z ciężką demencja, było mi bardzo ciężko, ale wytrzymałąm te swoje 3 m-ce. Natomiast dziewczyna, która zmieniałąm była tym miejscem zachwycona i wróciła tam. tak wiec to wszystko zalezy czy bedziecie nadawac na tych samych falach.
Ale bądż dobrej mysli.

tak wiem,z jednej strony dobrze ze kontaktowy bo poucze sie niem(mam nadzieje)z drugiej strony strach przed gadaniem nie jestem osluchana nic a nic
13 grudnia 2013 20:53
bogusia717

tak wiem,z jednej strony dobrze ze kontaktowy bo poucze sie niem(mam nadzieje)z drugiej strony strach przed gadaniem nie jestem osluchana nic a nic

to takie moje pisanie bo wiem ,ze kazda ma swoje sprawy otpzrelewam mysli na papier
13 grudnia 2013 20:58 / 1 osobie podoba się ten post
bogusia717

to takie moje pisanie bo wiem ,ze kazda ma swoje sprawy otpzrelewam mysli na papier

I dobrze robisz, po to tu jestesmy.
Często takie wygadanie sie, podzielenie sie swoimi problemami, czy radosciami jest nam potrzebne. po to jest to forum, DLA NAS.

13 grudnia 2013 21:04 / 1 osobie podoba się ten post
wisienka

I dobrze robisz, po to tu jestesmy.
Często takie wygadanie sie, podzielenie sie swoimi problemami, czy radosciami jest nam potrzebne. po to jest to forum, DLA NAS.

tak,ja sie bardzo ciesze ,ze tu trafilam
13 grudnia 2013 21:21
anna233

no ale nie widzialam umowy

no tak,co sie odwlecze to nie uciecze
13 grudnia 2013 21:22
bogusia717

no tak,co sie odwlecze to nie uciecze

ja zawsze mowie,przyjdzie zcas ,bedzie rada
13 grudnia 2013 21:51

Bogusiu, zamiast dopisywac kilka postów jeden pod drugim i cytować swoje własne wypowiedzi uczyń tak: Kliknij przy swojej wypowiedzi ikonę z ołówkiem - wtedy będziesz mogła edytować swoją wypowiedź i dopisać do niej coś, co przyszło Ci jeszcze do głowy. Można tak zrobić do chwili, gdy po Twojej wypowiedzi nikt inny nie dopisze swojego posta w danym temacie. Masz to opisane w punkcie 13 regulaminu forum, który znajduje się tutaj: http://www.opiekunki24.pl/forum/temat/zobacz/17

13 grudnia 2013 21:57 / 1 osobie podoba się ten post
wisienka

Do mnie kiedys tez zadzwonili w piatek po południu, ze jest pilny wyjazd w poniedziałek. Ja zgodziłam się , ale jechałąm z firmy, z która miałam poddpisana juz wczesniej umowę. Nawet zaproponowali mi 50 € więcej. Poza tym czekałam juz 3 tygodnie na nowe zlecenie, wiec tu nic mi nie groziło.
W Twoim przypadku tez bym sie nie zgodziła na taki wyjazd
Ale głowa do góry, będą następne zlecenia.

Ja myśle też że dobrze zrobiłam ,zadzwoniła chwile przed końcem swojej pracy i ponaglała,ze mam się szybko zastanowić,oferowała 1300 euro  bez sprawdzenia języka ,powiedziała ,ze umowa na miejscu na czas nieokreślony.A gdybym tak jechała tam i cos stało sie po drodze to co wtedy?   ja nie mam czarnych myśli ale róznie to może byc prawda?   a o oferty się nie martwie jak nie ta to inna.....Dziękuje za pomoc ,przydała się...pozdrawiam
13 grudnia 2013 22:46
Bogusia jak zajedziesz to prosze napisz nam jakie pierwsze wrażenia miałas ,jak Cie przyjeli ,jak z nimi rozmawiasz i wogóle wszystko.........oczywiscie jak bedziesz miała czas i internet... A dziewczyny tu na forum naprawde są wspaniałe i ciesze się ,ze tu trafiłam ,podejzewam ,ze w przyszłosci też bede potrzebować sie wygadać...a jestem z Koronowa koło Bydgoszczy
15 grudnia 2013 22:37
anna233

Bogusia jak zajedziesz to prosze napisz nam jakie pierwsze wrażenia miałas ,jak Cie przyjeli ,jak z nimi rozmawiasz i wogóle wszystko.........oczywiscie jak bedziesz miała czas i internet... A dziewczyny tu na forum naprawde są wspaniałe i ciesze się ,ze tu trafiłam ,podejzewam ,ze w przyszłosci też bede potrzebować sie wygadać...a jestem z Koronowa koło Bydgoszczy

ja nie jestem z samej Bydgoszczy a do Koronowa nie mam daleko,i czywiscie wpadne tu  jak tylko bedzie internet tam gdzie jade
15 grudnia 2013 22:39
bogusia717

ja nie jestem z samej Bydgoszczy a do Koronowa nie mam daleko,i czywiscie wpadne tu  jak tylko bedzie internet tam gdzie jade

do sepolna mam jakies 12 km,heeh
15 grudnia 2013 22:40
anna233

dam glowe ,ze wiesz gdzie jest Sepolno/kr:))
15 grudnia 2013 22:41
anna233

W koronowie miałam rodzine. A moja ciocia i wujek uczyli w szkole w Koronowie, ale to juz było troche czasu temu.
18 grudnia 2013 16:57
ela1971

Witam
Ja też z Kujaw,mianowicie z Chełmży koło Torunia.Pozdrawiam

Witam z Torunia i pozdrawiam będę miała zięcia z Chełmży .