RATUNKU ....Nie widzę Was ....Mam niemiecką klawiaturę .....JAK PRZESTAWIĆ WIELKOSĆ LITEREK TYLKO NA OPIEKUNKI 24 INNE STRONY DZIAŁAĄ NORMALNIE,PRZEPRASZAM NIE KRZYCZĘ .....MUSZĘ PISAĆ DUZYMI LITERAMI BO SAMA ICH NIE WIDZĘ:placz3:
RATUNKU ....Nie widzę Was ....Mam niemiecką klawiaturę .....JAK PRZESTAWIĆ WIELKOSĆ LITEREK TYLKO NA OPIEKUNKI 24 INNE STRONY DZIAŁAĄ NORMALNIE,PRZEPRASZAM NIE KRZYCZĘ .....MUSZĘ PISAĆ DUZYMI LITERAMI BO SAMA ICH NIE WIDZĘ:placz3:
piszesz duzymi i malymi literami
Zobacz czy nie jest wlaczony caps lock
Walcz, bo jak karta sim łapie zasięg i rozpoznaje operatora, to na pewno uszkodzona nie jest. Jak jeszcze nie miałam netu stacjonarnego, to też miałam Play-smigał, aż miło. Były takie momenty, ze transferu nie było, ale kontakt z BOK był dobry, no i za każdym razem, to były jakieś prace konserwacyjne przy nadajniku, chyba po silnych wiatrach może ze 2 razy nadajnik był uszkodzony, ale karta zasięg łapała zawsze. Jakis konsultant z głową w chmurach Ci się trafił :).
Cd moich problemów z netem.Jak ktos chce sie posmiac to serdecznie zapraszam:)Chyba te mrozy zamroziły mi zwoje....ha ha ha
Otóż:zawitałam wczoraj do salonu Tmobile i wyłuszczam swój kłopot,pani konsultantka zajrzawszy w mój profil grzecznie pyta dlaczego ja cytat:"nie pracuję na pakiecie?"Ja-"Yyyyyyyyyyyyy"Okazałosię,że owszem załadowałam,włączyłam ,dostęp był ale ponieważ nie byłam uprzejma włączyć sobie stosownego pakietu działał jedynie tzw.bezpieczny internet czyli jedynie taki ,gdzie pokazywał użytkownikowi/mi/,że net jest dostępny.....Miła pani włączyła pakiecik,wyjaśniła jak krowie na rowie co należy następnym razem zrobić i po kłopocie:)A juz byłam skłonna zmieniać operatora,sprzęt i co nie tylko.....Ha ha ha .Niemniej jednak kiedy zgłaszałam to telefonicznie konsultant z BOK powinien moje gapiostwo zauwazyć ,kiedy sprawdzał czemu nie mam netu i juz wtedy mnie uswiadomić:)
Napiszę tu,żeby nie zginęło wśród innych postów...
Gdzie w De można coś wydrukować?
Muszę wydrukować dokument,a nie posiadam drukarki :(
Napiszę tu,żeby nie zginęło wśród innych postów...
Gdzie w De można coś wydrukować?
Muszę wydrukować dokument,a nie posiadam drukarki :(
Mozesz napisac wiecej? Masz dokument na laptopie? Czy masz dokument, ktory chcesz skopiowac?
W pierwszym przypadku musisz zapisac ten dokument jako pdf i posiadac sticka na usb. Dokumnet w formacie pdf zapisujesz na tej pamieci przenosnej i z tym idziesz np. do punktu pocztowego, mowisz, ze masz dokument do wydrukowania, obsluga wtyka sticka w swoj komputer i drukuje. Odplatnosc jest groszowa.
Kopiowanie - rowniez np. w punktach pocztowych.
Ostateczne wyjscie - wyslac dokument jako zalacznik do maila do kogos znajomego, kto posiada drukarke.
Dziękuję za odpowiedź.
Własnie chodziło mi juz o sam "etap" drukowania.
Mam zapisany jako pdf na laptopie,ale kurczę nie mam żadnego pendriva :/
Wszyscy znajomi z drukarkami są za daleko.
Pozostaje mi więc tylko kafejka internetowa.
Mam prosbę-jak ustawic konto,żeby miec opcje zaproszeń do przyjaciół?