O ! Dzieki za slowa krytyki
Tylko nie wiem czym sobie zasluzylem na laskawe spojrzenie
Jesli jej nie mieszcza sie mysz i stick bo porty USB za blisko sa to przeciez moze odlaczyc mysz i kozystac z wbudowanego w laptop panela
O ! Dzieki za slowa krytyki
Tylko nie wiem czym sobie zasluzylem na laskawe spojrzenie
Jesli jej nie mieszcza sie mysz i stick bo porty USB za blisko sa to przeciez moze odlaczyc mysz i kozystac z wbudowanego w laptop panela
Ludzkim głosem do niej mów, do mnie też... bo ja głupia jestem w tych i innych spr.
aha i nie moge sie z myszka podlaczyc, mam tylko klawiature do dyspozycji.....
Jeśli to laptop,to używasz dolnego prawego klawisza (na załączonym zdjęciu) . Po jego naciśnięciu otwiera Ci się okno,gdzie masz m.in. "Zapisz graikę".
Chyba,że masz jakiś inny komunikat....
Witaski:)Od kilku dni mam jakiś dziwny problem z netem.Pokazuje mi ,ze zasięg jest na poziomie dobrym lub bdb a praktycznie poza OP24/z tej strony korzystam najwiecej/nic innego sie nie otwiera-kółeczko się kręci a efektów nie ma:(Po rozmowie z konsultantem przełozyłam karte do drugiego palucha ,jeszcze nieuzywanego-to samo,zgłosiłam do dz.technicznego tą awarię bo jak mi posprawdzał od swojej strony to jest tak jak u mnie-zasięg ok.Sprawdzałam tez palucha z karta na dwóch innych kompach/ja mam w T-mobile/i też niby zasięg jest a sie nic nie otwiera:(Sąsiadka ma w Play-jej hula ok,chociaż zasięg ma gorszy od mojego. Konsultant sugerował,że moze to wina uszkodzonej karty,ale wtedy chyba w ogóle by nie działało.Jedyna rzecz jaka działa bez probleemu po uruchomieniu to Skyp....A jesli nie karta to co innego????????
Wygląda na słabą przepustowość- lejek, słaby transfer danych. Sprawdź, czy dopuszczalnego limitu nie przekroczyłaś.
Nie przekroczyłam-nawet nie zdążyłam zużyc 5% tego co zaąłdowałam-sprawdzał mi to wczoraj ten konsultant.Załądowałam się 22eg0 wieczorem a juz 23 ego zaczęły się problemy:( Na ekranie dostępowym wyglada to w ten sposób,ze okienko zasiegu pokazuje zasięg dobry lub bdb a jak kliknę na na taki obrazek,który pokazuje podobnie jak EKG:) taką zieloną linię od zera do 180,na wysokość to wczesniej zawsze sięgałą 150-180 a teraz i ładowanie i pobieranie danych jest na poziomoe od zero do 5,a mimo to okienko zasięgu pokazuje że jest ok.Tak łopatologicznie trochę wytłumacvzyłam ale to tak własnie wygląda,dlatego konsultant zasugerował uszkodzenie karty.Zwalałabym na mój stary netbook ,ale sasiadka u której sprawdzałam ma nowiusienski sprzęt i u niej mój paluch pokazuje to samo co na moich obu kompach:(Więc zupełnie nie mam pomysłu co to może być
to laptop jak przypuszczam.Wiec mozesz kozyatac z .......oj nie wazne jak to sie nazywa.To cos po czym sie paluszkiem przesuwa kursor.Klawisze na tym urzadzeniu dzialaja tak jak klawisze myszy
Zrób może jeszcze speed test dla pewności, kliknij w pole start na zegarze na dole strony
http://www.speedtest.pl/
Dzięki :)Jutro jeszcze zadzwonię do BOK.Co ciekawe ta stronka z testem otworzyła sie natychmiast......
Jeszcze powalczę:)
dobrze ze zdjecie wkleilas O to wlasnie chodzi i to urzadzenie dziala tak jak podlaczona mysz
Walcz, bo jak karta sim łapie zasięg i rozpoznaje operatora, to na pewno uszkodzona nie jest. Jak jeszcze nie miałam netu stacjonarnego, to też miałam Play-smigał, aż miło. Były takie momenty, ze transferu nie było, ale kontakt z BOK był dobry, no i za każdym razem, to były jakieś prace konserwacyjne przy nadajniku, chyba po silnych wiatrach może ze 2 razy nadajnik był uszkodzony, ale karta zasięg łapała zawsze. Jakis konsultant z głową w chmurach Ci się trafił :).