Komputerowe SOS

27 listopada 2016 11:39 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Zrozumiałam tylko część :....to naprawdę lepiej powierzyć komu innemu." I to najbardziej do mnie przemawia :-)

Ivanilko, jak Ciebie interesuje uruchomienie wersji beta w pelnej krasie , razem z video i audio, to zamieszczę zrzuty ekranu i je opiszę :)
27 listopada 2016 11:59 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Ivanilko, jak Ciebie interesuje uruchomienie wersji beta w pelnej krasie , razem z video i audio, to zamieszczę zrzuty ekranu i je opiszę :)

Mnie interesi, dawaj ten zrzut
27 listopada 2016 12:09 / 3 osobom podoba się ten post
bieta

Mnie interesi, dawaj ten zrzut

Po południu zamieszczę zrzuty z opisami i instrukcją instalacji wtyczki, teraz jestem z doskoku przy kompie :)
27 listopada 2016 12:16 / 3 osobom podoba się ten post
tina 100%

Ja to jednak podziękuję,dziś moje ciśnienie nie jest za niskie żeby je podnosić
27 listopada 2016 12:27 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Ja to jednak podziękuję,dziś moje ciśnienie nie jest za niskie żeby je podnosić :-)

Obrazki będą...mogę coś fajnego narysować w Paintcie...
27 listopada 2016 12:32 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Obrazki będą...mogę coś fajnego narysować w Paintcie...:tanczy:

.. a różowe majtki też będą ?  
27 listopada 2016 12:35 / 3 osobom podoba się ten post
bieta

.. a różowe majtki też będą ? :-) 

Różowe majtki, żel pod prysznic iiiii... duży tłok  Sorry- TŁOK :)
27 listopada 2016 15:10 / 2 osobom podoba się ten post
tina 100%

W wesji beta, czyli tej przegladarkowej można przeprowadzac rozmowy głosowe i wideo. W interfejsie użytkownika są po prawej stronie przyciski do rozmowy głosowej i wideo. Trzeba zainstalowac wtyczkę, ale jak ktoś nie ma, to po naciśnięciu takiego przycisku program sam prowadzi.
Błąd I/O dysku skype to problem skopanego pliku i jeśli ktoś nie potrafi poruszać się po systemie, nie lubi tego z różnych wzgledów, czy jescze z innych powodów, to naprawę lepiej powierzyć komu innemu.

Już tak chyba kiedyś gadałam (wersję beta mam na myśli, cokolwiek to znaczy ;)), ale myslałam, że uda mi się samej to naprawić.. Pierwszy raz mi się udało, sama nie wiem jak, hmm, a teraz kicha..
Grzebanie w systemie powierzę ochoczo specjaliście, tylko trudno o synchronizację czasową :(.

Dziękuję wszystkim za odzew :).
27 listopada 2016 16:14 / 2 osobom podoba się ten post
Beta, to ta przegladarkowa, wróciłam z pauzowych szaleństw, biorę się do roboty. Z tym poradzisz sobie napewno :)
27 listopada 2016 17:04 / 1 osobie podoba się ten post
O proszę, tutorial w supporcie skypa znalazłam, zrzuty ekranu też są, klarownie objaśnione :)
https://support.skype.com/pl/faq/FA34515/rozpoczynanie-korzystania-ze-skype-apos-a-w-przegladarce

Dopiszę, że tam , gdzie są te niebieskie ptaszki, trzeba kliknąć i się rozwinie odpowiedź :)  W odpowiedzi nr 2 jest odnośnik bezpośrednio do wersji beta, klikamy i logujemy się :)
06 grudnia 2016 19:56 / 1 osobie podoba się ten post
Spróbuj jeszcze raz włączyć. Jeśli przed rozruchem znowu pyknie i się wyłączy to kaplica. Płyta główna kaputt. 
Nowa kosztuje bez instalacji od 400 zł wzwyż.
06 grudnia 2016 19:56

Post powyżej jest do postu Margaritki 59, którego już nie ma :)
06 grudnia 2016 20:01 / 1 osobie podoba się ten post
tina 100%

Spróbuj jeszcze raz włączyć. Jeśli przed rozruchem znowu pyknie i się wyłączy to kaplica. Płyta główna kaputt. 
Nowa kosztuje bez instalacji od 400 zł wzwyż.

Dzięki serdecze, wykasowałm wpis, bo wykorzystałam jeszcze inne "koło ratunkowe" i zagadał. Drże o niego, czasami na zapas, bo on już trochę wysłużony , a też dawno nie sprzątany.
06 grudnia 2016 20:05 / 1 osobie podoba się ten post
margaritka59

Dzięki serdecze:-), wykasowałm wpis, bo wykorzystałam jeszcze inne "koło ratunkowe" i zagadał. Drże o niego, czasami na zapas, bo on już trochę wysłużony , a też dawno nie sprzątany.

To że niesprzątany to nie ma z tym wyłączeniem się nic wspólnego. Może gdzieś pojawia się zwarcie.
06 grudnia 2016 23:09
tina 100%

To że niesprzątany to nie ma z tym wyłączeniem się nic wspólnego. Może gdzieś pojawia się zwarcie.

Dzięki Tina . Ma jakieś naloty i mnie stersuje