Zrozumiałam tylko część :....to naprawdę lepiej powierzyć komu innemu." I to najbardziej do mnie przemawia :-)
Zrozumiałam tylko część :....to naprawdę lepiej powierzyć komu innemu." I to najbardziej do mnie przemawia :-)
Ivanilko, jak Ciebie interesuje uruchomienie wersji beta w pelnej krasie , razem z video i audio, to zamieszczę zrzuty ekranu i je opiszę :)
Mnie interesi, dawaj ten zrzut
Ivanilko, jak Ciebie interesuje uruchomienie wersji beta w pelnej krasie , razem z video i audio, to zamieszczę zrzuty ekranu i je opiszę :)
Ja to jednak podziękuję,dziś moje ciśnienie nie jest za niskie żeby je podnosić :-)
Obrazki będą...mogę coś fajnego narysować w Paintcie...:tanczy:
.. a różowe majtki też będą ? :-)
W wesji beta, czyli tej przegladarkowej można przeprowadzac rozmowy głosowe i wideo. W interfejsie użytkownika są po prawej stronie przyciski do rozmowy głosowej i wideo. Trzeba zainstalowac wtyczkę, ale jak ktoś nie ma, to po naciśnięciu takiego przycisku program sam prowadzi.
Błąd I/O dysku skype to problem skopanego pliku i jeśli ktoś nie potrafi poruszać się po systemie, nie lubi tego z różnych wzgledów, czy jescze z innych powodów, to naprawę lepiej powierzyć komu innemu.
Spróbuj jeszcze raz włączyć. Jeśli przed rozruchem znowu pyknie i się wyłączy to kaplica. Płyta główna kaputt.
Nowa kosztuje bez instalacji od 400 zł wzwyż.
Dzięki serdecze:-), wykasowałm wpis, bo wykorzystałam jeszcze inne "koło ratunkowe" i zagadał. Drże o niego, czasami na zapas, bo on już trochę wysłużony , a też dawno nie sprzątany.
To że niesprzątany to nie ma z tym wyłączeniem się nic wspólnego. Może gdzieś pojawia się zwarcie.