Coś chcesz?hi hi hi:):):)

Jak będe chciała coś to zadzwonie. Reklamę ci robie:) Całkowicie uzasadnioną.
Coś chcesz?hi hi hi:):):)
To jeszcze raz ja, z takim zapytaniem:pisanie na forum: Polaczenie z internetem jest oki i 4G mi pokazuje, ale od trzech dni nie moge zaladowac rzadnej strony-muli i wolno sie przewija i nie dochodzi do polaczenia nawet z moja poczta meilowa! niby sie ładuje dana strona i w połowie sie konczy i koniec! ze skypem jedynie mam polaczenie no i z Wami opiekunkami i pozostalymi co mam w zakladkach....:(
Może masz wirusa na przeglądarce tak jak ja miałam -poczytaj wyżej.Też mi muliło ,albo wcale się nic nie otwierało,tylko skyp.Przeczyśc antywirusem/skan pełny albo całościowy albo/i w poszukiwaniu wirusów. jak masz coś zainstalowane i CC.Kliknij prawym klawiszem na ikone przeglądarki-drugie od góry to "sprawdx problem ze zgodnością"-jak masz jakiegoś wirusa to tam Ci pokaże kod błędu.Jak nie ma nic to tylko Emilia pomóc może:)
To jeszcze raz ja, z takim zapytaniem:pisanie na forum: Polaczenie z internetem jest oki i 4G mi pokazuje, ale od trzech dni nie moge zaladowac rzadnej strony-muli i wolno sie przewija i nie dochodzi do polaczenia nawet z moja poczta meilowa! niby sie ładuje dana strona i w połowie sie konczy i koniec! ze skypem jedynie mam polaczenie no i z Wami opiekunkami i pozostalymi co mam w zakladkach....:(
Proxy Error
The proxy server received an invalid response from an upstream server.
The proxy server could not handle the request POST /forum/addquickpost/topicId/1049/page/103.
Reason: Error reading from remote server
Takie coś wyskoczyło jak napisałam posta i kliknęłam wyślij.
Co to jest?
I tak mam zawsze,albo napis-nie można wyswitlić tej strony.
Jestem na stałym łączu i mam wzmacniacz sygnału dodatkowo u siebie,zasięg pokuzuje super-ale nie funkcjonuje.Dlaczego?
Sticka chciałam włożyć-laptop go nie rozpoznaje w ogóle-zero reakcji-też nie wiem czemu,bo karta jest ważna,pieniądze na koncie są,rok temu działał-teraz nie.Z nieużywania się popsuł czy co?
I czemu mam problem z połączeniem się z siecią-info pokazuje,że mam dostęp,że zasięg znakomity-a wszystko idzie wolno albo wcale.
Mój antywirus nie pokazuje żadnych wirusów ani zagrożeń(NOD32)
Czemu tak mam?Wie ktoś może?
Jesteś na 100% pewna, że nie zużyłaś transferu i dlatego muli? Jak długo od doładowania zaczęło zwalniać i czy oglądałaś jakieś filmy?
Witaj Kasiu! przed chwila skanowanie komputera zrobilam na definicje wirusow i programow szpiegowskich i konserwacje dodatkowo zrobilam i dupa nic nie dziala nawet jest gorzej........zaraz poczytam co wczesniej tu pisalas odnosnie takich klopotow, wiec do tymczasem papa i spokojnej nocy
Jowita - spróbujprzeskanować tym programem:
http://adwcleaner.pl/adwcleaner/pobierz-program/
malutki, bardzo sprawny programik, nieobciążający lapka i nieinstalujący się - resetuje też winsock (protokół sieciowy).
Potem koniecznie trzeba zamknąć Windows i uruchomić lapka ponownie.
Proxy Error
The proxy server received an invalid response from an upstream server.
The proxy server could not handle the request POST /forum/addquickpost/topicId/1049/page/103.
Reason: Error reading from remote server
Takie coś wyskoczyło jak napisałam posta i kliknęłam wyślij.
Co to jest?
I tak mam zawsze,albo napis-nie można wyswitlić tej strony.
Jestem na stałym łączu i mam wzmacniacz sygnału dodatkowo u siebie,zasięg pokuzuje super-ale nie funkcjonuje.Dlaczego?
Sticka chciałam włożyć-laptop go nie rozpoznaje w ogóle-zero reakcji-też nie wiem czemu,bo karta jest ważna,pieniądze na koncie są,rok temu działał-teraz nie.Z nieużywania się popsuł czy co?
I czemu mam problem z połączeniem się z siecią-info pokazuje,że mam dostęp,że zasięg znakomity-a wszystko idzie wolno albo wcale.
Mój antywirus nie pokazuje żadnych wirusów ani zagrożeń(NOD32)
Czemu tak mam?Wie ktoś może?
Jowita - spróbujprzeskanować tym programem:
http://adwcleaner.pl/adwcleaner/pobierz-program/
malutki, bardzo sprawny programik, nieobciążający lapka i nieinstalujący się - resetuje też winsock (protokół sieciowy).
Potem koniecznie trzeba zamknąć Windows i uruchomić lapka ponownie.
Ja sadzę' że transfer wykorzystała? :-)
No niestety nie moge wczytac tej strony, błąd sieci mi sygnalizuje......ale mysle, ze jak podpowiadala tutaj kolezanka internet sie skonczyl i trzeba doladowanie zrobic.