agamaEmilia!!!Pomocy! Udało się reaktywować mojego laptopa. Tylko nie mam pojęcia czy dobrze robię zgadzając się na inne przeglądarki typu bing,opera i explorer.Wszystko co miałam trafił szlag-poszło w niebyt.Człowiek który mi to robił przejął kontrolę za pomocą programu TeamViewer.Mam skyp,programy antywirusowe,te przeglądarki.Co jeszcze mi brakuje?
Sorry, dzis siostry w przedszkolu, ja bylam na polowaniu po sklepach.
Ciesze sie, ze lapek dziala. Co do innych przegladarek, wyszukiwarek typu Bing - ja tego nie uzywam i raczej, jesli masz mozliwosc, nie uzywaj. Opera - obszerny program, jesli ja lubisz - nie ma sprawy, moze byc. Jesli masz na mysli Internet Explorer - to jest program systemowy, scisle zwiazany z Windowsem i raczej musi zostac.
Piszesz, ze masz "programy antywirusowe" w liczbie mnogiej - tego nie rozumiem, bo zeby taki program dzialal dobrze, to ma byc na laptopie jeden, czasami sa to kombajny typu Comodo, gdzie masz zapore, antywirusa i i inne przydatne funkcje. Co jeszcze? Moim zdaniem, do czyszczenia dysku opisywany juz przeze mnie CCleaner, ustawienia (zdjecia) podawalam tu na forum. Pobierz, jesli chcesz go miec, z tej strony:
http://ccleaner.pl.downloadastro.com/