Nasze hobby #2

03 lutego 2016 09:11 / 3 osobom podoba się ten post
magdalena_k

kup welne,dorzuc dobra kawe  wyslij mi tu na miejsce  i nie ma poblema bierzemy sie za robote...... na to zuzylam 30 dkg moheru fantazyjnego jest mieciutkie i cieplusie

A mnie czapke moherowa zrobisz?, bo wracam do Polski na wiosne ,nie to moze berecik lepszy ??
03 lutego 2016 09:44 / 1 osobie podoba się ten post
magdzie

A mnie czapke moherowa zrobisz?, bo wracam do Polski na wiosne ,nie to moze berecik lepszy ??:lol3:

jak sie kiedy naumiem:) to ci zrobie
03 lutego 2016 13:20 / 2 osobom podoba się ten post
Chciałam sobie zrobić ze starych dżinsów  nowe. Takie do długich kozaków , no i zrobiłam , jedna nogawka dłuższa . Piszę to w tym temacie , bo to chyba moje hobby jest. Zawsze tak wychodzi. I już nie skracam więcej, bo spodenki wyjdą  
03 lutego 2016 13:27 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

A mnie czapke moherowa zrobisz?, bo wracam do Polski na wiosne ,nie to moze berecik lepszy ??:lol3:

Madzia ,moherową czapkę,koniecznie z długim włosem. Tylko pamiętaj,żeby przed kazdym wyjsciem szczotkować włosem na sztorc.
03 lutego 2016 13:43 / 4 osobom podoba się ten post
ivanilia40

Madzia ,moherową czapkę,koniecznie z długim włosem. Tylko pamiętaj,żeby przed kazdym wyjsciem szczotkować włosem na sztorc.

I antenę założyć! 
03 lutego 2016 14:51 / 1 osobie podoba się ten post
ivanilia40

03 lutego 2016 16:37 / 3 osobom podoba się ten post
magdzie

:brawo1::tanczy:

prosze :)
08 lutego 2016 17:59 / 7 osobom podoba się ten post
ażurowa,szydełkowa tunika na zamówienie dla mojej koleżanki

08 lutego 2016 21:07 / 4 osobom podoba się ten post
magdalena_k

prosze :)

A ta antenka to chyba do odbioru radia Maryja potrzebna?
09 lutego 2016 08:12 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

A ta antenka to chyba do odbioru radia Maryja potrzebna?

Magdzie sobie zazyczyla to zrobilam hahaha
23 lutego 2016 12:25 / 7 osobom podoba się ten post
kurteczka dosc ciezka i dosc gruba moja ostania duza robota na tm wyjezdzie pierwsze zdjecie bardziej oddaje kolor
23 lutego 2016 12:49 / 4 osobom podoba się ten post
magdalena_k

kurteczka dosc ciezka i dosc gruba moja ostania duza robota na tm wyjezdzie pierwsze zdjecie bardziej oddaje kolor

Super! Masz talent!
A do kompletu oczywiście beretka z antenką??? 
23 lutego 2016 12:55 / 6 osobom podoba się ten post
MeryKy

Super! Masz talent!
A do kompletu oczywiście beretka z antenką??? :-)

Teraz to juz nawet antenka niepotrzebna ,bo jest takie dofinansowanie ,wymiana masztow na jeszcze wieksze i odbior gwarantowany nawet bez antenki  
23 lutego 2016 13:50
magdalena_k

Bardzo ładna :)
23 lutego 2016 14:35 / 1 osobie podoba się ten post
moze byc do sprzedania ....nie musi zostac u mnie .....jesli sie omus podoba....rozmiar L-XL