Ta ma laske,a dziadek druga w pampersie :lol3:
Ta ma laske,a dziadek druga w pampersie :lol3:
Laskę w pampersie ? ...coś picujesz ! przeca mówiłaś , że to ledwie , ledwie ....taki jakby futeralik po fajce i to pomarszczony - a gdzie fajce z rozmiarem do laski ? :lol1:
Ty a moze ktos nawiedza pokoj Twoj,jakis duch tego domu? I daje znaki,lepiej zapal swiece i splun przez lewe ramie 5 razy,tylko scian nie opluj:-)
Musi tak :-) ...też kiedyś tak miałam , jak mi w N. zamienili pokój na sypialnię po śp. Dziadeczku - tv się właczł na biało i nawet nie " syczał " . Dałam radę , podobnie jak radzisz spluwałam i szeptałam " a kysz , a kysz duszo nieczysta " :lol3:... Świecę też miałam , ale nie zapalałam , bo se myślałam : a jak mi będzie potzrebna jeszcze to na kiego mi taki ogarek wypalony ????:lol1:
Chciałbym też Was zapytać, czy ktoś tak miał? ?? Bo mi się sam w nocy telewizor włącza i wyłącza, tak , że ekran , normalnie czarny robi się biały , tak na niecałą minute i samoistnie gaśnie
Sprawdź w menu , czy nie ma włączonej "czasówki" tj włączanie sie i wyłaczanie o okreslonych godzinach w dodatku bez wybierania kanału - dlatego masz biały ekran .
Sprawdź w menu , czy nie ma włączonej "czasówki" tj włączanie sie i wyłaczanie o okreslonych godzinach w dodatku bez wybierania kanału - dlatego masz biały ekran .
Bo ich na to stac :))
dokładnie bo ich na to stać -robić pauze i iść do knajpy zjeść obiad i z powrotem do pracy (rzecz jasna nie mówię tu o wszystkich niemcach.Rzecz jasna obecne Niemcy to już nie te Niemcy z przed 30-tu i wcześniejszych lat.Widać już biede i bałagan.Cóż Niemcy płacą słoną cene za przyjmowanie uchodżców itd.Jednym to się podoba innym nie.Bardzo szeroki temat.
Szeroki, ale ja osobiście nie wierzę żeby Niemcy zrobili coś co im się nie opłaca....:brak wiary: My tylko tego nie widzimy... :yo: Czyli przyjmowanie tych cudzoziemców też im się opłaca ... Z tą demencją i Alzheimerem poprostu potrzebują świeżej krwi, albo o coś innego chodzi :eureka:
Racja Danusiu, zaraz po wojnie napłynęła do Niemiec fala uchodźców, Turków, Jugosłowian bo potrzebne były ręce aby odbudować przemysł i gospodarkę. Teraz Angela chciała powtórzyć scenariusz bo społeczeństwo się starzeje a ktoś pracować musi.....tylko trochę się się wymknelo spod kontroli.....Niemcy nic nie robią bezinteresownie ale to nie jest wadą.....a niewątpliwą zaletą jest to, że dbają o swoich obywateli.