Urlop jest płatny lub bezpłatny na umowę o pracę. Tu chodzi o wolne pomiędzy zleceniami i możesz tego wolnego mieć ile chcesz. Niestety, ten czas jest niepłatny albo płacone są bardzo małe pieniądze. Na umowie zleceniu nie przysługuje urlop.
Urlop jest płatny lub bezpłatny na umowę o pracę. Tu chodzi o wolne pomiędzy zleceniami i możesz tego wolnego mieć ile chcesz. Niestety, ten czas jest niepłatny albo płacone są bardzo małe pieniądze. Na umowie zleceniu nie przysługuje urlop.
Droga pani mogę się zgodzić z tą wypowiedzią, bowiem tak miałem jak jeszcze kobieta mnie nie zostawiła. Często kończąc projekt zmuszeni jesteśmy pracować w weekendy i w nocy, nadgodzin nie płacą niestety. Człowiek wraca połamany do domu, do pościeli a tam foch bo o której to wracam. Żebym się jeszcze gdzie szlajał ale z pracy przyjść i pretensje to dowodzi faktu, że rozłąki są wszędzie.
Urlop jest bezpłatny? Czy to znaczy, że po wyjeździe będęmiał bezpłatny miesiąc wolnego? To się opłaca, muszę przeliczyć dokładnie.
Urlop jest bezpłatny? Czy to znaczy, że po wyjeździe będęmiał bezpłatny miesiąc wolnego? To się opłaca, muszę przeliczyć dokładnie.
Zaczynam odnosić wrażenie, że to warunki rodem z obozu pracy. To jest legalne, muszę poczytać, dozgonnie wdzięczny za odpowiedź.
Cóż samo życie.Ale mi nie :Paniuj",tu na forum jest się na TY:-)
To nie jest umowa o pracę tylko umowa zlecenie. Jak jesteś w Pl to Ci nie płacą. Przynajmniej tak jest w moim przypadku.
Czyli pracując 60 dni dostanę dajmy na to 10 tysięcy zł wrócę do Polski i mam 4 tygodnie wolnego bez pracy, pani mówiła, że mogę wrócić do pracy wcześniej. Sam sobie ustalam długość urlopu to dobre rozwiązanie, aczkolwiek na nową pracę muszę czekać. Czekając wychodzi z obliczeń 3 tysi na miesiąc z miesiącem oczekiwania. Muszę podszkolić język, bowiem to wychodzi mniej niż moja obecna wypłata.
Jesteś budowlańcem?Jeśli tak,to po kiego pchasz się do opieki?Załap się do pracy w Skandynawii.Mój mężczyzna zarabia w Norwegii.1000 koron dziennie.Policz jaka,to kasa.
Racja Kluseczko, ale z Ramba to taki typ, co chce a boi się :) Pomęczy nas tu jeszcze zanim podejmie jakąkolwiek decyzję :)
A może,to dziewica?Co,to chciałaby a boi się.:-)
Jesteś budowlańcem?Jeśli tak,to po kiego pchasz się do opieki?Załap się do pracy w Skandynawii.Mój mężczyzna zarabia w Norwegii.1000 koron dziennie.Policz jaka,to kasa.
Droga pani a z jakim językiem? Znam angielski.
Acha :) Ale znajdzie w końcu rozwiązanie :-)
No nieważne jakie, byleby samodzielnie dokonał wyboru.