Zmienniczki

15 czerwca 2014 16:09 / 1 osobie podoba się ten post
nomka

A ja tak sobie herbatę robiąc rozmyslałam o zmienniczkach (bo czasem fajnie jest pomysleć) i doszłam do "odkrywczego wniosku", że to fajnie, iż jesteśmy inne, dziadki mają troszkę rozrywki :))
Mój pdp wczoraj sugerował, że w zasadzie mogłabym trawę skosić (popzredniczka to robiła) na co ja mu odpowiedziałam, ze nie bo nie umiem i sobie stopy poobcinam :)))

Zmienniczka bedzie się musiała umieć wymigać od pieczenia ciasta z kolei :)

Staram sie nie cytować wpisow ale wybacz,Twoj wpis rozwiewa wszelki watpliwosci.Robmy to co do nas nalezy i to co sprawaia nam przyjemność a zmienniczka poradzi sobie z obowiazkami.Jeszcze strzyzmy sie jednakowo,ubierajmy jednakowo i kochajmy jednakowo opciow i omcie.I wtedy bedzie git.:):)
15 czerwca 2014 16:15 / 1 osobie podoba się ten post
Źle bym się czuła gdybym nie protestując ścięła tę trawę, za to lubie gotować i sprzatać też ale nie wyrywam się i tyle.
Zresztąmój pdp w niedziele nie każe mi nic robić.
Święto i kropa.
15 czerwca 2014 17:03 / 1 osobie podoba się ten post
na rowerze bylo swietnie, tylko siodelko twarde.To tyle w calym tym temacie.
15 czerwca 2014 17:07 / 1 osobie podoba się ten post
Przeczytałam kwadratowe :D
15 czerwca 2014 17:40 / 2 osobom podoba się ten post
kaska_45

na rowerze bylo swietnie, tylko siodelko twarde.To tyle w calym tym temacie.

Kasia, trzeba było zdjąć siodełko, byłoby przyjemniej. :))

15 czerwca 2014 17:54
wisienka

Kasia, trzeba było zdjąć siodełko, byłoby przyjemniej. :))

Ty zbereżna istoto!!!:):)a tak miedzy nami,jeżdzilas tak, przyjemniej?pytam bo jak tak to nast razem uprzyjemnie sobie tez:)
15 czerwca 2014 17:59 / 1 osobie podoba się ten post
kaska_45

Ty zbereżna istoto!!!:):)a tak miedzy nami,jeżdzilas tak, przyjemniej?pytam bo jak tak to nast razem uprzyjemnie sobie tez:)

niestety nie mam roweru :))
15 czerwca 2014 18:51
greenandy

Nie drzyjcie sie bo mnie dzis głowa boli...a aż tutaj pod francuską granicą was słychać

Greenandy, gdzie Ty jesteś? :)))
15 czerwca 2014 18:56 / 2 osobom podoba się ten post
Daleko od domu
15 czerwca 2014 19:04
greenandy

Daleko od domu:-)

No uśmiałam się :))) O jakieś większe miasto w pobliżu pytałam ale jeśli nie chcesz zdradzać tajemnicy to nie było pytania :)
15 czerwca 2014 19:07
Freiburg
15 czerwca 2014 19:31 / 11 osobom podoba się ten post
Hurraaaaa !!!!!MARGOLCIA. DOJECHALA CAŁA
15 czerwca 2014 20:39

Proponuję rozpocząć poszukiwanie pracy od skorzystania z www.google.pl Moderator

15 czerwca 2014 20:45 / 10 osobom podoba się ten post
mleczko47

Chcialam tylko napisac ja znam jedna opiekunke doda ,ale to nie ta doda ktora bierze udział w dyskusji. Tamta doda to sympartczna opiekunka.Nie napisalam ze masz robić  wg mojego uznania,zapytałam tylko za ci dodatkowo płacą,Ale juz wiem jak zrywasz owoce dla calej rodziny to ci placa ja zrywam dla mojej pdp i siebie i wstyd by mni było za to pieniadze wołać.Moja pdp jak ma ochote pare fr mi dolozyć to jest na tyle inteligentną osoba,że przegrywa ze mna w grę.   Widze,że wali się "UKLAD" a mleczko dalej żyje i zarabia.   Przyjemnej pracy zyczę.

Mleczko przesadzasz,do tej pory sie nie wtracaloam,ale teraz juz nie wytrzymam;gdzie Doda napisala,ze bierze pieniadze jak zrywa owoce dla Babci,milego syna,czy sympatycznej sasiadki.Wkurzasz i jatrzysz
15 czerwca 2014 21:13 / 3 osobom podoba się ten post
W pelni sil i poczytalnosci stwierdzam -ta kobieta ma cos z glowa.Chyba sie zabarykaduje na noc.Jutro skoro swit uprzejmie donosze.Przykre .