We mnie nie masz rywalki bo w moim typie blondyni ....))))
We mnie nie masz rywalki bo w moim typie blondyni ....))))
A ja jestem "rodzonym dolnoślązakiem":P a teraz ożeniony szczecinianin:P. Pozdrawiam Dolnośląz/aczki/aków.
A ja jestem rodzoną dolnoślązaczką,teraz zachodniopomorskie.
Mamusia to idziemy podobną drogą:)
Hi,hi żebyś wiedział,nawet nazwę miasta mam podobną do twojej ty Szczecin ja Szczecinek,jak mogę wiedzieć to na Dolnym Śląsku gdzie mieszkałeś,pozdrawiam.
U mnie jest odwrotnie - mój starszy brat i siostra urodzili się w Szczecinie, drugi brat w Barlinku a tylko ja we Wrocławiu, teraz wszyscy (oprócz siostry) mieszkamy we Wrocławiu ....))))
No rozrzuca nas po tym świecie,ja mieszkałam 170 km. od Wrocławia w stronę Zgorzelca we Wrocławiu miałam babicę na Tęczowej,blisko dworca Świebodzkiego.
Mamusia a nie mówiłem:) Ja jestem ze Zgorzelca:):):)
Hi hi to blisko mnie ja mieszkałam w małej miejscowości między Jelenią Górą a Zgorzekcem,do Zgorzelca miałam 33 km. więc blisko,teraz do ciebie mam koło 200 km.
Mamuska, to Taka farbowana zachodniopomorzanka jestes?!
Hi,hi Margolcia tak,masz rację tylko w zachodniopomorskim mieszkam już dłóżej niż na Dolnym Sląsku,.
Mamuska, ja jakos tak dziwnie czuje sie w lubuskiem, nie moge sie przestawic.
Mamuska, ja jakos tak dziwnie czuje sie w lubuskiem, nie moge sie przestawic.
No rozrzuca nas po tym świecie,ja mieszkałam 170 km. od Wrocławia w stronę Zgorzelca we Wrocławiu miałam babicę na Tęczowej,blisko dworca Świebodzkiego.