Najpierw to niech lekarz to potwierdzi:-) ja bym chciala kacpra albo julke ewentualnie amelie,ale tatus dziecka tez ma prawo wyboru:-) najgorsze ze ja na stelli a on w polsce i zamiast cieszyc sie razem to tylko przez telefon..
Najpierw to niech lekarz to potwierdzi:-) ja bym chciala kacpra albo julke ewentualnie amelie,ale tatus dziecka tez ma prawo wyboru:-) najgorsze ze ja na stelli a on w polsce i zamiast cieszyc sie razem to tylko przez telefon..
no,super,mi się podobają wszystkie 3 imiona zaproponowane !
jasne,jasne,że tatuś też ma prawo głosu ;)
to teraz spokojnej pracy,bo w sumie możesz dość długo jeszcze popracować,na drogieeeeeeeeeeee ciuszki i wyprawkę dla maluszka/-i :)
ale tyle tu cioć,że tylko hasło wystarczy co potrzeba hehe
Bunia, ja też Ci gratuluję, właśnie miałam napisać, że Twoje maleństwo ciotek będzie miało co niemiara:)))
He he:-) dzieki, ciekawe czy w promedice mozna na macierzynski isc
można,ale co i jak to ci nie powiem....
najlepiej zapytaj dyplomatycznie,powiedz,że jedna z koleżanek z innej firmy pytała o taką sprawę...
jak będzie odpowiedz kożystna dla ciebie,to wtedy w następnej rozmowie możesz im powiedzieć....
na razie idz do lekarza,bo będąc zagranicą,to zmiana klimatu,otoczenia itp miesiączki możesz mnieć przesunięte w czasie lub możesz nie mieć wcale przez pewien czas...
myślę,że są tu koleżanki pielęgniarki to ci pomogą bardziej niż ja
na razie powodzenia ci życzę ;)
Bunia,no brzuch to sie robi wiekszy najwcześniej w 3 miesiącu::-)
No Ciocie, teraz zbierac na "forumowy" prezent dla dziecka, trzeba sciepe zarzadzic i pierwsze dziecko na forum obdarowac po narodzinach ; ) bunia gratulacje
No Ciocie, teraz zbierac na "forumowy" prezent dla dziecka, trzeba sciepe zarzadzic i pierwsze dziecko na forum obdarowac po narodzinach ; ) bunia gratulacje
Ja też jestem za , technicznie sie to jakos rozwiąże . Bunia , uważaj na siebie , oszczędzaj się i gratuluję !!
Staram sie uwazac:-) dzieki;**
Witam,mam pytanie czy wiecie jak to jest,musze isc do ginekologa w de,znalazlam polke lekarke,niby nie prywatnie,to normalnie bedzie to placone przez nfz czy jak.?prosze o pomoc