25 sierpnia 2013 17:27 / 1 osobie podoba się ten post
romanaDo tych sinych dołów pod oczami pasowałby nam siny wibrator, co to go któraś z nas nie chciała.. I bodajże w poskarżyjkach o tym napisała. ..Dawać go tutaj!
Bea, Ty jesteś niesamowicie wesoła babka. Jedź z nami do Barcelony, coooo? Romanka ładnie prosi!
He,he z tym panem wibrkiem dobre.Przypomnial Mi sie taki kawal,napewno go spale ale sprobuje...
Przychodzi baba do SEX SHOPU,rozglada sie ,rozglada,a tam tego towaru od wyboru do koloru i rozmiaru,ha,ha.
Po jakims czasie ekspedietka pyta sie,co pani chciala by kupic?
Pani odpowiada,ze wibrator no to ona pyta sie,ktory?........A no ten w szkocka krate.
Ekspedientka sie usmiechnela i grzecznie odpowiedziala,ze to TERMOS,ha,ha
Romanka w realu Jestem jeszcze bardziej ale tu na forum tak dokladnie nie da sie czasami opisac co czujesz itp.
A do Barcelony bardzo chetnie Bym sie z wami wybrala ,ale po primo wiecej w tym roku urlopowalam anizeli pracowalam,tak sie zlozylo wiec dingow malo.
Duo Ja podobnie jak Ritchie Valens okropnie boje sie latania .On polecial tylko raz i co w p.....wyladowal na glebie.
Nigdy nie wsiade do samolotu,chyba,ze se trzasne setke,tak tylko po tym zaraz tanczyc Mi sie chce,ha,ha
Dziekuje za zaproszenie gdyby sie cos zmienilo odezwe sie.