Na wyjeździe #2

25 sierpnia 2013 10:16
Dzień dobry :) U mnie koło Monachium też deszczowo, zapowiadali na cały dzień :)Spać mi się chce... Moja Dama zjadła śniadanie i pod kołderkę:) A gdzie dokładnie jesteś koło Monachium Kristina? MIłego dnia :*
25 sierpnia 2013 10:17 / 4 osobom podoba się ten post
romana

Dobre!
Przychodzi opiekunka do lekarza po półrocznym pobycie w pracy w Niemczech. Lekarz pyta
-Jak się pani nazywa?
-Wibrator

Nie wiem, może jestem zboczona, lecz mnie to śmieszy!

To się nie nazywa zboczona tylko głodna :-p
25 sierpnia 2013 10:39
Moja dama także jeszcze nie raczyła zejść na śniadanie.
A deszcz pada od wczorajszego wieczoru.
Ja do Monachium mam ok. 70 km i jak wszystko dobrze pójdzie to się do niego wybiorę....
25 sierpnia 2013 10:41 / 3 osobom podoba się ten post
Dzień Dobry,dzień dobry,dzień dobry. Pochmurny ale dobry. Na wycieczkę czas,zmykam na spacer do Baden Baden. Może pokropi trochę :),uwielbiam tak spacerować w maluczkim deszczu,alejkami parkowymi,czuć zapach tego powietrza,pochodzić boso po trawie. W piątek juz wyjeżdżam więc jeszcze chcę nazbierać pozytywnej energii,by móc ją potem przekazywać innym,niech też troszkę uszczkną sobie a co tam:)Och Wy kochane,czasem niedobre istoty. Miłego dnia Wam życzę,może gdzieś jakiś rosół na stole zagości,taki z domowym makaronem... Buziole...:):):)Wasz Naczelnik
25 sierpnia 2013 10:44 / 5 osobom podoba się ten post
Mam kolejny dowcip

Przychodzą opiekunki do lekarza, każda z kupą w pojemniczku. Lekarz pyta
-Co paniom dolega?
-Nic. Chciałyśmy tylko powiedzieć, że w kupie siła!

No dobra, jak powiecie, że mam przestać, to się dostosuję.
25 sierpnia 2013 10:56 / 1 osobie podoba się ten post
Wsiada baba do autobusu i pyta się kierowcy:
- Panie, a jaki to autobus?
- Czerwony.
- No, ale dokąd?
- Do połowy, dalej są szyby.
25 sierpnia 2013 10:57
romana

Mam kolejny dowcip

Przychodzą opiekunki do lekarza, każda z kupą w pojemniczku. Lekarz pyta
-Co paniom dolega?
-Nic. Chciałyśmy tylko powiedzieć, że w kupie siła!

No dobra, jak powiecie, że mam przestać, to się dostosuję.

Buahahahahahahah:D:D:D:D:D:D:D
Nie tylko dobre,ale zaje....ste buahahahahahahahaha:D:D:D:D:D:D
Az sie poplakalam hahahahahahahahaha:D:D:D:D:D:D
25 sierpnia 2013 10:58 / 1 osobie podoba się ten post
robert72

Wsiada baba do autobusu i pyta się kierowcy:
- Panie, a jaki to autobus?
- Czerwony.
- No, ale dokąd?
- Do połowy, dalej są szyby.

A to byla opiekunka?
25 sierpnia 2013 11:09 / 3 osobom podoba się ten post
hogata76

A to byla opiekunka?

No co Ty, Hogata, ta "baba" nie potrafiłaby do de dojechać! My nie pytamy, my wiemy wszystko !
25 sierpnia 2013 11:40 / 4 osobom podoba się ten post
Witam piszcie ,piszcie te kawały ja potrzebuję teraz rozweselenia mojego ducha ....hahahaha.
A tak na poważnie to dziadek jest w szpitalu napewno bedzie tydzien okazalo sie ze ponoc to nie wylew ale jakis atak związany z głową wiec troszkę się boję czy sytuacja sie nie powtórzy (miałam taka na poprzednim miejscu )atak wygladal bardzo podobnie cale ciało wykrzywiało brak oddechu i gałki oczne były wywrocone..... .Juz kiedys taka sytuacje opisywalam bardzo szczegołowo gdyz ja w sumie sie uczyłam ale chce dodac dla początkujacych pod żadnym pozorem nie ruszac w tym stanie Wpadlo mi do glowy jak dziadka zobaczylam zeby go polozyc( i dzieki bogu ze nic nie zrobiłam) a kiedy przyjechala karetka reanimowano dziadka na fotelu nigdzie go nie przenoszono (nawet im zleciał ale podnoszono go w 5 chlopa )wiec znowu sie czegos nowego nauczyłam pozdrawiam
25 sierpnia 2013 12:09
hahahahaha ;-);-);-)
25 sierpnia 2013 12:30
kristina

Witam opiekunkowo i miłego spokojnego dzionka wszystkim życze.U mnie koło Monachium deszczowo i tak pewnie będzie cały dzionek ale co tam to moja ostatnia niedziela tutaj jakoś przeżyje.

Kristina, pozwoliłam sobie napisać email do Ciebie:))) Sprawdź w wolnej chwili skrzynkę :)
25 sierpnia 2013 12:41 / 3 osobom podoba się ten post
Dzis niedziela:)Zimno,nie milo i pada:(Zrobilam sobie super kawe ,taka wielka Latte-Machiato i jeszcze miod ,a na gorze duzy kleks bitej smietany(lo Matko Bosko Czestochowsko),to tak dla poprawienia sobie humoru.Zeby nie buczec za domem i chyba dlatego,ze w ogole nie jadam slodyczy i nic nie slodze.W koncu mam napad na slodkie:):):)
Siadlam przed kompem ,odpalilam i........pol kawy mi sie wylalo(smietane zdazylam zjesc):Przeczytalam kawal Twoj i koniec leze i przebieram nogami.
Ja piernicze ,ale my opiekunki na tych wyjazdach niezwykle tworcze jestesmy.
Noz usmialam sie,ze znowu sie poplakalam:D:D:D:D:D:D
25 sierpnia 2013 13:07 / 2 osobom podoba się ten post
GŻEGŻÓŁKA :-DDD.
25 sierpnia 2013 13:12 / 2 osobom podoba się ten post
OK! Niech rozsądzi Romana, ale ja jestem pewny swego .