Na wyjeździe #2

30 lipca 2013 10:10
Kulka129 - napisałam do Ciebie na skype. ....
30 lipca 2013 10:46 / 1 osobie podoba się ten post
Andrea szerokiej drogi :))) Oraz dla Wszystkich wyjeżdżających i wracających :))))
30 lipca 2013 11:23
Asik napisalam ci na poczte
30 lipca 2013 11:24 / 2 osobom podoba się ten post
Witam miłe towarzystwo już z germańskiej ziemi!
Dotarłam do babci w wygodzie busikowej średniej, ale żywa. Zmiany się szykują tutaj, bo nie mogę być na wymianę jaką proponują córki babci, więc opuszczę po miesiącu gród Schillera. Zmienniczka bardzo młoda, ale dokonała cudu - babcia kąpie się regularnie, czego nie potrafił dokonać nikt wcześniej. Trochę mi żal opuszczać to miejsce, jednak muszę pracować w układzie 2 na 1, a tutaj jest to teraz niemożliwe, bo chcą mieć i mnie, i obecną zmienniczkę-cudotwórczynię w systemie 1 na 1 lub 1,5 na 1,5. Jej pasuje taki układ, więc niech ma, a nawet jak na zastępstwa będzie wpadać jakaś średnia kobitka, to rodzinka fakt przeżyje, mając w perspektywie powrót opiekunki doskonałej.

Miłego dnia, kruszynki!
30 lipca 2013 11:26
Miłego i spokojnego dnia Romanko! :)))))))
30 lipca 2013 11:50
kruszynka1964

Asik napisalam ci na poczte:-)

Wiem czytalam. Poczekaj ze dwie godzinki. Jak bede miala pauze to odpisze. :)
30 lipca 2013 12:20
Asik

Wiem czytalam. Poczekaj ze dwie godzinki. Jak bede miala pauze to odpisze. :)

pewnie,ze poczekam,nigdzie sie nie wybieram.
30 lipca 2013 12:25
bellaluna1977

Kulka129 - napisałam do Ciebie na skype. ....

nic nie mam ,zaproś jeszcze raz 
30 lipca 2013 13:03
Kulka129- mój skype: Aneta.Limba DE
30 lipca 2013 14:17
Romana, nie chce się wierzyć, że opuścisz Marbach ;-)) Ciekawe gdzie potem trafisz ?? Masz jakiś upatrzony kierunek czy wszystko jedno gdzie, byle dobrze ??

Andrejka i Hogata - bezpiecznej drogi. Oby Wam szybko i wesoło upłynęła ta podróż, do której nie pałamy miłością ;-))
30 lipca 2013 15:03
Źle Cię zrozumialam . Myslalam ze przyjechalas i jeszcze sie nie rozpakowalas :)
30 lipca 2013 15:12
Kochane(i) a gdzie sie podzial ten nwy temat o castingu na opiekunkę? Taki fajny był. Juz chcialam startowac.Za 10 tyg. zmieniam image bede hell blondina und kurze Haare. Plus moje błekitne oczeta...moze bym wygrała :)
30 lipca 2013 15:13 / 2 osobom podoba się ten post
mleczko47

Mam dzisiaj wolne jak co tydzien do 17-tej.Leze plackiem kolo Guinty na plazy.Poznasz mnie kolezanko po slowniku polsko-niemieckim.Skoczymy na lody.

No tak, moja wina nie spotkalysmy sie bo przekrecilam forumowe imie kolezanki i lody sie rozplynely,Spotkalam na tej wirtualnej plazy naszego kolege,wiecie,wiecie ktory (ten co ciagle zadaje pytania,co by bylo gdyby)nie zrobilam na nim wrazenia,lubi mlodsze dziewczyny ja to juz muzealny okaz nawet sie  nie obrazilam bo mogla bym trafic do Muzeum Madame Tussaud w Londynie i stanela bym zaraz przy boku Hansi Hinterseer ale by bylo spiewajaco.Pogadalismy troche" o wszystkim i o niczym".Powiedzial,ze jest bardzo samotny,myslal ze na forum znajdzie jakas bratnia dusze,a tu figa z makiem.Kasia63 - ciagle grzebie w necie,andrea - ciety jezyk,goraca kobieta,margolcia-materialistka za kazdy raz w nocy(wstawanie)kaze sobie placic.Giunta - kto ja dogoni?No, Alexia bardzo kobieca- a do takich kobiet trzeba miec odwage,ktorej mi brakuje powiedzial.Tina tylko na powazne tematy i to jeszcze po niemiecku-kurcze za wysokie progi.No jest jeszcze ta grupa ktora wiecznie dowcipy pisze ale zycie opiekuna to nie jest dowcip - musze przemyslec.Lubie dobrze zjesc- powiedzial ale Joanny przepisy sa drogie i musial bym byc wlascicielem forum a nie forumowiczem zeby sprostac tym dodatkom,przystawkom i deserom.Skromy jestem czlowiek zakonczyl smutno charakteryzowanie nasze forumowej rodzinki.Umowila sie jeszcze raz moze zmieni zdanie.

Teks ten nalezy czytac z przymrozeniem oka i na wlasna odpowiedzialnosc.
30 lipca 2013 15:15
Asik

Kochane(i) a gdzie sie podzial ten nwy temat o castingu na opiekunkę? Taki fajny był. Juz chcialam startowac.Za 10 tyg. zmieniam image bede hell blondina und kurze Haare. Plus moje błekitne oczeta...moze bym wygrała :)

Tylko jak wstawisz nowy awatar,
a myślę że się pochwalisz,
to krzycz głośno, ze to Ty,
dawny Asik.

Jak się zrobisz na laskę to Cię nie poznamy.
30 lipca 2013 15:18
scarlet

Tylko jak wstawisz nowy awatar,
a myślę że się pochwalisz,
to krzycz głośno, ze to Ty,
dawny Asik.

Jak się zrobisz na laskę to Cię nie poznamy.

Ktos napisal kiedys dowcip

jaka jest roznica:zrobic sie na laske
                           albo zrobic laske.