Na wyjeździe #2

30 lipca 2013 17:53
doris

Witajcie Witajcie , dopiero weszlam i tak sobie czytam i Kasia dokładnie tak jak Ty  , raczej o drewnie nie pomyślałam he hej he :-)

hola hola -jak świntuszenie to zaraz na mnie,co????????????Ciekawe dlaczego???????
30 lipca 2013 18:07
romana

Witam miłe towarzystwo już z germańskiej ziemi!
Dotarłam do babci w wygodzie busikowej średniej, ale żywa. Zmiany się szykują tutaj, bo nie mogę być na wymianę jaką proponują córki babci, więc opuszczę po miesiącu gród Schillera. Zmienniczka bardzo młoda, ale dokonała cudu - babcia kąpie się regularnie, czego nie potrafił dokonać nikt wcześniej. Trochę mi żal opuszczać to miejsce, jednak muszę pracować w układzie 2 na 1, a tutaj jest to teraz niemożliwe, bo chcą mieć i mnie, i obecną zmienniczkę-cudotwórczynię w systemie 1 na 1 lub 1,5 na 1,5. Jej pasuje taki układ, więc niech ma, a nawet jak na zastępstwa będzie wpadać jakaś średnia kobitka, to rodzinka fakt przeżyje, mając w perspektywie powrót opiekunki doskonałej.

Miłego dnia, kruszynki!

Witaj :) 

Troszkę szkoda , ale nie ma tego złego co by ... no wiadomo :) 

Pozdrawiam
30 lipca 2013 18:23 / 1 osobie podoba się ten post
Sorki Kasia ale czytałam o Twojej chęci założenia gewerbe no i tak mi sie napisało he he
30 lipca 2013 18:24
A wiecie opuszczam moje miejsce 18 sierpnia a ze to miejsce jest na prawde ok to na miesiąc zanim nie wróci "stara" opiekunka ktoś tu jest potrzebny - zaufany
30 lipca 2013 18:49
witajcie}}}Dzis dostalam date powrotna wyjazdu i moje serce skacze z radosci babcia nie pocieszona ze jade na urlop tak dlugo ale bedzie czekac az wroce,mile to bardzo ze cos takiego spotyka,Romanko ja tez duzo zwiedzam fotki mozesz pogladac FB ladne miasteczko do zwiedzania wekendy mam do syspozycji wiec korzystam,wyjezdzajacym zycze szerokosci i sokojnej pracy a ci do domu wspanialego urlopiku a ci zostaja jeszcze ze mna na forum samych szalontch pomyslow jak do tej porry}}}}}
30 lipca 2013 19:33
Cześć witam wszystkich ja jak zwykle z jakims problemem ,otóż załadowałam sobie konto w o2 i skusiłam sie obejrzeć film no i mi pożarło i znów komp mi się muli więc dokupiłam znów za 25 i normalnym sposobem jaki mi Asik podałaś załadowałam ,tylko że czekam od wczoraj i nie mam tego doładowania nie wiem o co chodzi? Pomocy!
30 lipca 2013 19:35
Najlepiej jak dziadkowie założą stacjonarny internet to naprawdę mało kosztuje. Nie ma wówczas problemów z doładowywaniem i komp chodzi spoko a nie zamula.
30 lipca 2013 19:40
Didusia o to samo walcze by tu zalozono stale lacze ale jak do tej pory echooo bo to drogo hahaa moze cos wywalcze
30 lipca 2013 19:42
steni

Cześć witam wszystkich ja jak zwykle z jakims problemem ,otóż załadowałam sobie konto w o2 i skusiłam sie obejrzeć film no i mi pożarło i znów komp mi się muli więc dokupiłam znów za 25 i normalnym sposobem jaki mi Asik podałaś załadowałam ,tylko że czekam od wczoraj i nie mam tego doładowania nie wiem o co chodzi? Pomocy!

25 e jest na miesiac. Przynajmniej ja tak mam. Czyli musisz czekac. Na pasku O2 masz taką ikonke po prawej stronie o2online. Kliknij na nia i wejdx na opcje Mein O2.  Powinnas miec informacje na temat swojego konta. Tam zobaczysz ze pieniadze sa ale automatycznie sciagną ci jak uplynie waznosc doladowania.
30 lipca 2013 19:48
Steni jesli dobrze rozumiem ładujesz za 25e na 30dni. Jeśli nie upłynął poprzedni okres 30dni to chyba nic ci to doładowanie nie dało,sprawdź
ile masz na koncie.też używałam o2 i nigdy nie ładowałam konta przed upływem ważnosci.oczywiscie mogę się mylic
30 lipca 2013 19:54
didusia wiesz może ile kosztuje założenie stacjonarnego internetu? Bo miałabym konkretny argument w dyskusji z rodziną. Tym bardziej że mają stacjonarny telefon więc chyba to tym prościej zrobić?
30 lipca 2013 19:56 / 1 osobie podoba się ten post
bakteria

didusia wiesz może ile kosztuje założenie stacjonarnego internetu? Bo miałabym konkretny argument w dyskusji z rodziną. Tym bardziej że mają stacjonarny telefon więc chyba to tym prościej zrobić?

Tez mi mowil ze 38 euro ale i w tym prawdy cholera wieee,moze nam sie uda
30 lipca 2013 20:01
No właśnie sprawdziłam i tych pieniązków nie ma na moim koncie więc co ? Ale ja głupia zamiast się wcześniej zapytać to poleciałam dokupić.
Myślałam że tak jak w Polsce mialam neta na kartę jak doładowałam to zaraz miałam na koncie a tu masz babo placek.
30 lipca 2013 20:05
Aha, no 38 euro to mi się wydaje sporo ale dla nich to raczej żadna wielka kwota. Ja mam neta z Tchibo - słaby zasięg, limit malutki, który za chwilę się wyczerpie, i dość drogo - płace sobie to sama bo o stacjonarny przez miesiąc nie mogłam się doprosić
30 lipca 2013 20:08
bakteria

Bakteria ja się nie będe wypowiadała,tylko napisze jak u mnie jest,chciałam tanią linie do Polski,syn dziadków mi założył,to 5 euro więcej do abonamentu,potem chciałam internet,syn zamówił modem,sam go założył z tego co wiem to też nieduży koszt,parę euro dodatkowo do abonamentu,za wszystko dziadkowie płacą nie ja,może kto inny ci pomoże.