Witajcie Witajcie , dopiero weszlam i tak sobie czytam i Kasia dokładnie tak jak Ty , raczej o drewnie nie pomyślałam he hej he :-)
Witajcie Witajcie , dopiero weszlam i tak sobie czytam i Kasia dokładnie tak jak Ty , raczej o drewnie nie pomyślałam he hej he :-)
Witam miłe towarzystwo już z germańskiej ziemi!
Dotarłam do babci w wygodzie busikowej średniej, ale żywa. Zmiany się szykują tutaj, bo nie mogę być na wymianę jaką proponują córki babci, więc opuszczę po miesiącu gród Schillera. Zmienniczka bardzo młoda, ale dokonała cudu - babcia kąpie się regularnie, czego nie potrafił dokonać nikt wcześniej. Trochę mi żal opuszczać to miejsce, jednak muszę pracować w układzie 2 na 1, a tutaj jest to teraz niemożliwe, bo chcą mieć i mnie, i obecną zmienniczkę-cudotwórczynię w systemie 1 na 1 lub 1,5 na 1,5. Jej pasuje taki układ, więc niech ma, a nawet jak na zastępstwa będzie wpadać jakaś średnia kobitka, to rodzinka fakt przeżyje, mając w perspektywie powrót opiekunki doskonałej.
Miłego dnia, kruszynki!
Cześć witam wszystkich ja jak zwykle z jakims problemem ,otóż załadowałam sobie konto w o2 i skusiłam sie obejrzeć film no i mi pożarło i znów komp mi się muli więc dokupiłam znów za 25 i normalnym sposobem jaki mi Asik podałaś załadowałam ,tylko że czekam od wczoraj i nie mam tego doładowania nie wiem o co chodzi? Pomocy!
didusia wiesz może ile kosztuje założenie stacjonarnego internetu? Bo miałabym konkretny argument w dyskusji z rodziną. Tym bardziej że mają stacjonarny telefon więc chyba to tym prościej zrobić?
didusia wiesz może ile kosztuje założenie stacjonarnego internetu? Bo miałabym konkretny argument w dyskusji z rodziną. Tym bardziej że mają stacjonarny telefon więc chyba to tym prościej zrobić?