Na wyjeździe #2

26 sierpnia 2013 08:30 / 1 osobie podoba się ten post
Witajcie!!!
Dwa dni strasznie bolała nie glowa,o matko i córko i obie dziewice, już myślalam,że umrę.Dzisiaj już dobrze.
Pozdrawiam wszystkich na forum.Mamuela znowu w pracy? Kocham tą kobietę za optymistyczne posty.
26 sierpnia 2013 09:17
Urlop nad morzem się zakończył,i czaś wrócić do rzeczywistości. Czyli do DE. Różne firmy wydzwaniały z niby ofertami a jak przyszło co do czego to cisza. Ale nic mam jeszcze na chleb ( mimo , że kasy trochę poszło nad morzem hihihi - te gofry i rybki)to poczekam cierpliwie.
26 sierpnia 2013 09:43 / 1 osobie podoba się ten post
Aniu, z czekania chleba nie bedzie, musisz dzialac, dzwon, dobijaj sie i szukaj ofert dla siebie!!! Powodzenia!
26 sierpnia 2013 10:00
zosia_samosia

Witam z rana ,pada ,pada i........... .manuela ,"gdzies "przeczytalam ze, masz byc w Baden Baden,dobrze zrozumialam?.Ostatnio jestem troche "zakrecona".Jest to 10 km ,od miejsca gdzie ja jestem.

Zosia samosia a ty gdzie jesteś tak dokładnie ja za tdzień wracam do Baden-Baden,niedziele mam wolne,więc może by była okazja się spotkać,miłego poniedziałku .
26 sierpnia 2013 10:08
Dzień dobry :) Ja już na nóżkach, wcześniej niż moja Dama :) Zaraz idziemy na spacerek, wypatrzyłam w NORMIE USB - Adapter, z 7 końcówkami i mam zamiar go kupić :))) Ale jak ona będzie się tak długo grzebać, to napewno tego nie dostanę ;P Miłego poniedziałku :*
26 sierpnia 2013 10:15 / 7 osobom podoba się ten post
Dzień Dobry,motto na dziś: Uśmiech jest lekarstwem, które każdy może sobie przepisać. Milego dnia opiekunowo:):):)
26 sierpnia 2013 10:33
ja juz sobie przepisalam a raczej moze zostalo mi przepisane ,,geba sie szczerzy bo w sobote do domku,,co prawda dopiero poniedzialek ale co tam zaraz obiad ,potem moze spacer ,kolacja, babcia do lozka (szybko chodzi spac) zaraz wtorek itd:))
26 sierpnia 2013 11:33
robert72

Dzień Dobry,motto na dziś: Uśmiech jest lekarstwem, które każdy może sobie przepisać. Milego dnia opiekunowo:):):)

No tak,dlatego tak czesto sie usmiecham:)
Robert czy Ty w ogole zagladasz do skrzynki mail?
Piszesz o kontakcie i co??????????????Nic:(
26 sierpnia 2013 11:39
zosia_samosia

Witam z rana ,pada ,pada i........... .manuela ,"gdzies "przeczytalam ze, masz byc w Baden Baden,dobrze zrozumialam?.Ostatnio jestem troche "zakrecona".Jest to 10 km ,od miejsca gdzie ja jestem.

Nie to nie ja ja jestem w innym kierunku nad morze bliziutko ,to Mamuska bedzie w Baden Baden
26 sierpnia 2013 11:41
hogata76

No tak,dlatego tak czesto sie usmiecham:)
Robert czy Ty w ogole zagladasz do skrzynki mail?
Piszesz o kontakcie i co??????????????Nic:(

Też do Roberta napisałam i zero odpowiedzi...
26 sierpnia 2013 11:44 / 1 osobie podoba się ten post
barbarella

Witajcie!!!
Dwa dni strasznie bolała nie glowa,o matko i córko i obie dziewice, już myślalam,że umrę.Dzisiaj już dobrze.
Pozdrawiam wszystkich na forum.Mamuela znowu w pracy? Kocham tą kobietę za optymistyczne posty.

Oj tak ja juz pracuje dzieki za komplement ,ja kobieta pracujaca zadnej pracy sie nie boje hehe:)))
26 sierpnia 2013 11:49
wisienka

Też do Roberta napisałam i zero odpowiedzi...

Chyba tak sie przejol to wycieczka do Baden-Baden,tak sie zdrowotnej wody opil,tak se nacykal zdjec w pieknej bialej koszuli ze o Bozym swiecie zapomnial.No coz ,kazdemu wolno zyc jak motyl czy jak lilia:)Moze sie odezwie?:)
26 sierpnia 2013 12:31
Hogatko,bije się w pierś,nie patrzyłem wczoraj na maila. Teraz sprawdziłem. Napisze Ci wszystko co i jak ewentualnie zadzwonię do Ciebie,ale dziś dam znać. Wymasowali mnie znowu mazidlami i odplynalem:) Zaraz obiad a potem mam juz do wieczora czas ,wiec odpisze. Jezuu,jaka babajaga:):):):):)
26 sierpnia 2013 12:39 / 1 osobie podoba się ten post
Aha zapomniałbym ,w piątek wyjeżdżam,kierunek Dolny Śląsk ( jelenia gora,Wałbrzych,Legnica Wrocław) jak coś mam 3 wolne miejsca. Ruszam z Karlsruhe,mogę jechać dołem ( Heilbron,Norymberga,Hof,) lub gora,( manheim,Darmstadt,mainz,Frankfurt,Giessen). Wchodzi w rachube opcja zabrania spod domu i na adres w pl
26 sierpnia 2013 12:42
Kolega rzuci okiem też na mojego maila!!!
Za miesiac to bym sie zabrala.