Danusiu, jedna ze spotkanych w "opiece" kolezanek niedawno wystawila swoje prace- rysuje na wystawie zbiorowej w Muenster, wiec glowa do gory.
Danusiu, jedna ze spotkanych w "opiece" kolezanek niedawno wystawila swoje prace- rysuje na wystawie zbiorowej w Muenster, wiec glowa do gory.
1) jedno nie wyklucza drugiego
2) to juz nie Tobie oceniac, potomni czesto dopiero oceniaja talent,ha
A ja uważam, że to była droga, która przywiodła mnie na wła ściwą dla mnie grzędę... i dobranoc bo mam dość daleko na ten kurs i muszę bardzo rano wstać ....
Spij wiec ...i pisz. Naprawde nie tobie oceniac swoje prace. To co napisalas pare lat temu np sa odzwierciedleniem co sama czuje. To czytający cie beda oceniac.ja bede na pewno czytac. Dobranoc. Powodzenia na kursie ....:)
Bo dla normalnego,myślącego człowieka różnicy nie ma Asik,ale to jest czysta polityka - z takim sasiadem jakiego mamy na wschodzie, niestety trzeba dobrze żyć,bo to sąsiad nieobliczalny no i ma kurek z gazem - stąd takie zachowawcze postępowanie.Nasze pokolenie nie rozwikła jeszcze wielu,wielu zagadek,masowych grobów,utajnionych akt z tamtej strony granicy-długo, długo nie.
Tylko nie o polityce... Moderator
Poczytalam sobie dzisiaj stare posty z czasow kiedy nie bylo mnie jeszcze na tym forum.Asik,Mycha jestescie bardzo mądre kobiety-tylko tyle chce powiedziec.I chociaz czesto sie tu wygłupiam dzis wieczór mówie całkiem poważnie.Dobranoc wszystkim.
Asik -my tych dylematów i prawd nie rozwiążemy i dobrze wiesz o tym-co najwyżej sobie ponarzekac na władzę możemy i tyle naszego.Historia Polski od najstarszych czasów istnienia państwa była przekłamywana i wciąż jest i myslisz ,że kiedys będzie inaczej????Wątpię.Każdy kraj na świecie ma takie prawdy niewyjaśnione i co? I świat sie kręci codziennie...nic nie zrobisz.....A,że boli? To boli poczucie patriotyzmu Asik.i rozczarowania dla kolejnej ekipy u władzy i jeszcze będzie długo bolało albo zawsze/raczej to drugie/.