Coś podobnego ale dotyczącego małych dzieci widziaalm kiedyś w tv polskiej -ogromny sedes,takie same krzeslo.łóżko,sztućce,schody itp - i dorosli usilowali sie z tym zmierzyć -oj cięzko było:)Tak samo wyglada to z perspektywy starego,niesprawnego człowieka.Przepisz proszę ,myślęże zainteresowanie będzie duże.My tez za chwile bedziemy po "drugiej stronie lady"....................
Dzien dobry znalazłam w prasie coś co mi pomaga w chwilach zwątpienia,jezeli to zainteresuje kolezanki to przepiszę jest dość długi ale w odcinkach moze być do strawienia.Proszę o opinię czy mam kontynuować.Niemieccy naukowcy wymyslili tak zwany kostium starosci ma uzmyslowić przyszłym lekarzom potrzeby i trudnosci ludzi w jesieni życia.a tu urywek:....wiedziały,że wszystkiego,co czuje człowiek przykuty do łóżka,nie może sobie wyobrazic ktoś,kto biegnie do toalety,kiedy czuje,że musi.Ani ktoś,kto idzie na spacer,kiedy chce i wkłada bluzkę,która lubi-nie tę,która jest akurat pod ręką.Tego nie wyobrazi sobie ktoś,kto nie musi prosić.I nie musi dziękować,żeby znów móc prosić.