Z 4 stronnicowego wątku pozostało pół strony - usunąłem wszelkie kłótnie, podjudzania, złośliwości itp. Proszę swoje facebookowe sprawy rozstrzygać na tamtym portalu, bo nie mnie oceniać/osądzać co tam się działo, czy dzieje. Nie mam do tego wglądu, a nawet jakbym miał, to nie ja moderuję facebooka, więc guzik by mnie obchodziło co i kto tam na kogo nawypisywał i kto komu pierwszy zaproszenie wysłał.
Jeszcze raz uwaga do wszystkich: Na forum każdy ma prawo do wypowiadania swoich opinii w ramach norm prawnych, regulaminu i powszechnie przyjętych zasad dobrego wychowania. Chyba nic do tego nie muszę dodawać, biorąc pod uwagę, że na forum jest zarejestrowanych obecnie ponad 2300 osób, a na palcach jednej ręki można policzyć tych, dla których forum stało się polem rozgrywek dla jakichś prywatnych wojenek, czy wylewania swoich żalów w złośliwościach.
Z tego miejsca chciałem jeszcze raz podziękować wszystkim osobom, które zgłosiły mi poprzez maila co się tutaj dzieje. Przepraszam za zbyt późną reakcję z mojej strony, miałem bowiem wczoraj bardzo mało czasu żeby całościowo zbadać ten wątek, a nowi moderatorzy z racji jeszcze niedużej wiedzy o wszystkich użytkownikach, postanowili, przy mojej aprobacie, pozostawienie tego problemu dla mnie.
Moderator