Hello witam wszystkie dziewczyny:)od 22 sierpnia jade do Monachium ,ale jeszcze nie znam adresu jesli bedzie ktos chetny zeby sie spotkac to byloby super,bede pierwszy raz w Monachium i mam lekkiego stresa ale podobno miasto boskie.
Hello witam wszystkie dziewczyny:)od 22 sierpnia jade do Monachium ,ale jeszcze nie znam adresu jesli bedzie ktos chetny zeby sie spotkac to byloby super,bede pierwszy raz w Monachium i mam lekkiego stresa ale podobno miasto boskie.
Piękne miasto... nie można go nie zwiedzać. Ludzie też fajni - przynajmniej ja na takich trafiałam - więc głowa do góry, pakuj się i do przodu - wszystko będzie dobrze.
Tak sobie kiedys pomyslalam ze fajnie wlasnie byloby w Monachium byc i sie spelnilo:) hih,dziekuje za otuche:) pozdrowionka gorace dla wszystkich!!
Beciczko020 jak Ci na stelli jest... zadowolona... kolezanka mila... spotkamy sie w Gdansku na Starowce.... Monachium piekne miasto... zwiedzaj co sie tylko da...jakbys miala okazje to proponuje jazde do Salzburga... miasto urodzin Mozarta... przepiekne... z niepowtarzalna atmosfera...
Kasia ja jestem do 4 września jak już pisałam, nie znam miasta, ale co dwie głowy to nie jedna hehe :) jak masz ochotę napisz do mnie, Mój email w profilu :)
Zerknij na poczte:) pozdrowionka
Kasiu, zostawiłam Ci wiadomość na poczcie email, może masz dostęp do neta. Buziaki :*