15 kwietnia 2014 17:06 / 2 osobom podoba się ten post
Niemieccy piłkarze są jak niemieckie jedzenie - żeby byli dobrzy, muszą być przywiezieni z Polski.
- Dlaczego narodowy test inteligencji Niemców wypadł tak słabo? - Bo pisali ludzie, a nie krasnale ogrodowe.
- Ostatnio tynkowałem dom pewnego satyryka z Niemiec. Jego żona mówiła na do widzenia, że ma dzięki mnie najpiękniejszy tynk w całym mieście oraz pierwsze orgazmy od 5-ciu lat.
- Jak powstały Niemcy? - Pan Bóg siedział sobie nad Odrą i mocząc nogi w płynącej wodzie, z gliny lepił Polskę. A to, co mu nie wyszło, wyrzucał za siebie.
- Dlaczego Krzyżacy przegrali pod Grunwaldem? - Bo mieli wtedy paradę równości.
- Dlaczego prostytutki na w Niemczech są importowane? - Bo Niemki musiałyby dopłacać.
- Co to znaczy, gdy krowa jest ładniejsza od kobiety? - Po prostu przekroczyłeś granicę na Odrze.
• Niemcy wymyślili nowa mikrofalówkę - ma 10 miejsc siedzących.
• Jedźcie do Niemiec! Majątek waszych dziadków już tam jest.
- Jak to jest, że w Niemczech produkują tyle dobrych samochodów? - Jak się ma takie żony, czymś trzeba się zająć.
- Dlaczego Niemcy lubią Mercedesy? - Bo mają celownik i czują się jak w Tygrysie.
- Jak odróżnić niemiecką kobietę od niemieckiej krowy? - Po kolczykach.
- Po czym poznać postępowego Niemca? - Nie odwozi dziadków do domu starców, tylko na zabieg eutanazji.
- Gdzie leżą Niemcy? - Pod Stalingradem.
• Ciekawostka: na 10 niemieckich kobiet, 12 jest brzydkich...
• Wyznanie małego Fritza: Mój dziadek zginął w Auschwitz... Spadł z wieżyczki...
Rozmawiają dwaj Niemcy:- Wiesz, ci Polacy to nie są wcale takimi złodziejami. Spójrz, mam tu zegarek z pozytywką i jeszcze mi go nie ukradli. Oooo, jest nawet dedykacja: "Z okazjii matury - Warszawa, 1939 r."