Nasze podróże, ulubione miejsca

21 października 2016 20:48 / 3 osobom podoba się ten post
Ellax2

Teraz już lepiej. Ogarnęłam się i zamiast dwóch porcji ciasta zjadam jedną. :fastfood:

No widzisz,jednak potrafisz
21 października 2016 20:48 / 8 osobom podoba się ten post
To jeszcze bukiety z Katowic. Tak mnie nosiło, że kurs florystyki zrobiłam 

21 października 2016 20:50 / 5 osobom podoba się ten post
MeryKy

To jeszcze bukiety z Katowic. Tak mnie nosiło, że kurs florystyki zrobiłam :-)

No cudne te bukiety!! Ty się marnujesz w opiece,powinnas otworzyc w De kwiaciarnię,wiesz jakie byś miała wzięcie? Mało ,która niemiecka kwiaciarnia potrafi ladne bukiety układać. Pomyśl Mery o tym.
21 października 2016 20:51 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

MeryKy wyjmuj, wyjmuj te asy z rekawa, ale jednego choć sobie zostaw i uważaj bo jak się dowiedzą, że wszystko potrafisz, to wiesz sama, co będzie...ja już kolejke zajmuje, tak na wypadek wszelki jakby tłok był  
21 października 2016 20:52 / 3 osobom podoba się ten post
Nugatka

To musiałyby mieć sieć bo jak? Sałata zwiędłaby zanim z północy na południe nam prześlą :-)

Wszystko da się dopracować,a McDonald jak działa,tylko w Ameryce?
21 października 2016 20:52 / 3 osobom podoba się ten post
ivanilia40

No cudne te bukiety!! Ty się marnujesz w opiece,powinnas otworzyc w De kwiaciarnię,wiesz jakie byś miała wzięcie? Mało ,która niemiecka kwiaciarnia potrafi ladne bukiety układać. Pomyśl Mery o tym.

To bym musiala zycie w Niemczech sobie ułożyć a mnie się już nie chce za stara jestem. 
21 października 2016 20:54 / 4 osobom podoba się ten post
MeryKy

Piekne
21 października 2016 20:54 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

To bym musiala zycie w Niemczech sobie ułożyć a mnie się już nie chce za stara jestem. :lol2:

No,musiałabyś
21 października 2016 21:00 / 5 osobom podoba się ten post
Ellax2

Teraz już lepiej. Ogarnęłam się i zamiast dwóch porcji ciasta zjadam jedną. :fastfood:

A ja zaczełam zdjęcia przeszukiwać i zapomniałam o kolacji 
21 października 2016 21:17 / 3 osobom podoba się ten post
MeryKy

To bym musiala zycie w Niemczech sobie ułożyć a mnie się już nie chce za stara jestem. :lol2:

A założyć stronę w necie i w ten sposób klientelę zdobywać?I w PL i w D,Niemcy lubia rękodzieła takie ,a jeszcze jak na zamówione robione,specjalnie dla nich:)Zastanów się,szkoda marnowac talentu no i na takie przedsięwzięcia mozna się o dotację postarać.I nie pisz o sobie "za stara" bo w dziób!!!!!!! Jka bedziesz miała po  90-tce to se tak możesz pitolic!!!
21 października 2016 21:21 / 1 osobie podoba się ten post
kasia63

A założyć stronę w necie i w ten sposób klientelę zdobywać?I w PL i w D,Niemcy lubia rękodzieła takie ,a jeszcze jak na zamówione robione,specjalnie dla nich:)Zastanów się,szkoda marnowac talentu no i na takie przedsięwzięcia mozna się o dotację postarać.I nie pisz o sobie "za stara" bo w dziób!!!!!!! Jka bedziesz miała po  90-tce to se tak możesz pitolic!!!

Wiem, ze lubią na poprzedniej szteli krecilam wianuszki na groby z nudów. Byli zachwyceni.
22 października 2016 14:39 / 1 osobie podoba się ten post
będąc latem na ichniejszej wiosce, wokół lasy były, nie widziałam żadnej sarny, zająca czy lisa ale stadko dzików przecięło mi raz asfaltową dróżkę między wioskami
22 października 2016 16:28 / 6 osobom podoba się ten post
W Zazdrości 
22 października 2016 16:33 / 1 osobie podoba się ten post
Pikne i grousssssse, to na jesienne dożynki?
22 października 2016 16:37 / 1 osobie podoba się ten post
kasia14

Pikne i grousssssse, to na jesienne dożynki?

Tak dozynki w Zazdrości