Odsyłam do działu z opiniami o firmach i raz jeszcze do regulaminu! Moderator
Odsyłam do działu z opiniami o firmach i raz jeszcze do regulaminu! Moderator
Witajciee ....jestem tu od niedawna ...czasami wyjeżdam na opiekę do Niemiec ...są momenty kiedy sie nudzę, więc pomyślałam ,ze się tu zaloguje ,,,a co tam ...zawsze to można z kims pogadać i czegoś sie dowiedziec ....
Pozdrawiam wszystkich tu obecnych.....
Witajciee ....jestem tu od niedawna ...czasami wyjeżdam na opiekę do Niemiec ...są momenty kiedy sie nudzę, więc pomyślałam ,ze się tu zaloguje ,,,a co tam ...zawsze to można z kims pogadać i czegoś sie dowiedziec ....
margaritka59, na jak długo jedziesz ? Ja planuję urlop do końca września.
Ooooo to będziecie wczesniej odemnie w lubelskim:-( ja dopiero zjeżdżam 16 sierpnia ,a kiedy ponownie na jakąś sztelę to sie okaże :tanczy:
Ooooo to będziecie wczesniej odemnie w lubelskim:-( ja dopiero zjeżdżam 16 sierpnia ,a kiedy ponownie na jakąś sztelę to sie okaże :tanczy:
A gdzie Ty Honorka mieszkasz w Polsce i gdzie była robiona ta fotka( bardzo ładna) na awatarze?