Dobry wybór , pytanie czy wytrwasz he he .:-)
Jeżeli naprawdę chce się pożegnać z papierosami to wytrwa.
Trzeba chcieć.
Narazie jestem na etapie zesraj sie a nie daj sie,testuje aromaty i jedno co mnie sie juz podoba to brak smrodu i oszczedzona mamona :radosc1:
Pamiętam ten etap :) Wtedy byłam na szteli, fajki się skonczyły, na dworze zmino i padało i pomyślałam sobie, że nie dam sie fajom wodzic za nos i nie pójde do sklepu :)
To nie ma co pytac bo musze sie odkuc to i musialam wybrac tansza opcje,inaczej bym nie rzucila palenia na rzecz epapierosa.
Fakt , jest tańsza . Powodzenia :-)
Knorr, masz prawie całkowita racje - ze mna było tak samo. Prawie, bo w czasie niepalenia wcale mnie nie ciagnęło i dlatego... punkt 2.: unikałam z powodu tego, że przeszkadzał mi dym i smród.
7 lat nie paliłam.
Nie paliłaś 7 lat, a potem? Co nastąpiło?
Nastąpił powrót do palenia.
Z jakiegoś konkretnego powodu? Ja właśnie ponownie wzięłam się za elektryka. Leżał w kącie prawie miesiąc, ale kupili mi najmocniejszy liquid i powoli próbuję się przestawiać. Pierwsza próba zakoćnzyła się porażką.
Nie chcę wzbudzać kontrowersji ale temat jest po prostu głupi. :-) Sprawdziłem w internecie ile kosztuje paczka papierosów. 15 pln codziennie to 450 pln. Nigdy nie paliłem, może dlatego, że od małego miałem zaszczepiony sport od ojca. Zastanówcie się, czy nie lepiej poćwiczyć w tym czasie. :-) Policzyłem, że 450 w roku to 5400 pln. Przekonajcie mnie, że to ma sens..
Próbuj , e papieros jest zdrowszy , wiem bo używam .:-)
Nie chcę wzbudzać kontrowersji ale temat jest po prostu głupi. :-) Sprawdziłem w internecie ile kosztuje paczka papierosów. 15 pln codziennie to 450 pln. Nigdy nie paliłem, może dlatego, że od małego miałem zaszczepiony sport od ojca. Zastanówcie się, czy nie lepiej poćwiczyć w tym czasie. :-) Policzyłem, że 450 w roku to 5400 pln. Przekonajcie mnie, że to ma sens..