bardzo lubie Lódz chociaz z niej nie pochodze ale bylam 2 razy i mi sie podobalo :)))))))) chociaz take szare miasto :))))))))))
bardzo lubie Lódz chociaz z niej nie pochodze ale bylam 2 razy i mi sie podobalo :)))))))) chociaz take szare miasto :))))))))))
Atenka,ale ludziska sa kolorowe i zaszalec jest gdzie,a i kultury polizac,starenkich domkow pomacac,ja nawet w takim mieszkam,dziura po pocisku niemieckim byla do zeszlego roku,ale ja zalatali,dziure trzeba bylo zakryc,ale'' chlory ''ktore mieszkaja na 2 pietrze zostawili,zeby ludziska ucieche mieli,a i w gowno na schodach czasami mozna wdepnac,albo sie poslizgac,ale i to ma dobre strony,wolniej sie chodzi,uwazniej .
Evcia ,ja jestem w domu a do DE. wracam jak już odczepię się na dobre od "największej " agencji i w końcu zatrudnię się w nowej :)))))
Witam i Ja wszystkie panie z okolic lodzkiego ,jak milo !!! Ciekawe czy wszystkie panie sa tu mile,jak w lubuskim ))))))))) Milego dnia
Wiedziałam , wiedziałam , że nie wytrzyma , żeby tu nie zajrzeć ! -:)))))))))))))
))))))))) Szukam,kto mnie zaadoptuje z tego pieknego regionu )), choc nie wiem czy on taki piekny,gdyz jeszcze nie bylo mi dane byc tam )))
Się mnie trzymaj , się nie puszczaj .....to bedzie Ci dane byc w tym regionie ! Odwiedzimy Evveksika , pojeżdzimy rikszami po " Pietrynie " a i jak po papierosku na dworcu Łódź- Kaliska zapalimy to i mandat jak ja przed trzema laty uda nam sie zapłacić ...... aleeee , co to jest 50 zł ? w końcu za granicą pracujemy - stać nas !!! -:)))))))
Basia ty to nie obiecuj, tylko teraz na bank musisz wpaść, przecież ja na dobrą sprawę to jeszcze parapetówki w nowym domku nie zdążyłam zrobić. Madziu Ciebie też zapraszam , a miejsca do spania mam dużo , a do tańcowania jeszcze więcej. Poza tym mieszkam w samym centrum , wszędzie blisko , od Kaliskiej dojedziecie i nawet wypalić nie zdążycie. Będę do połowy marca w domu, tak planuję. Baśka ale z tymi rykszami w zimę to kurde przegięłaś :))))
Co przegięłaś ? a wiesz jaką chłopaki by mialy krzepę jak by tak im przyszło takie trzy dorodne kobity wozić ? ....co jedna to dorodniejsza ......a ta na końcu " najdorodniejsza " ....czyli JA ! wagowo , oczywiście , wagowo ! -:))))))))
Basia ty to nie obiecuj, tylko teraz na bank musisz wpaść, przecież ja na dobrą sprawę to jeszcze parapetówki w nowym domku nie zdążyłam zrobić. Madziu Ciebie też zapraszam , a miejsca do spania mam dużo , a do tańcowania jeszcze więcej. Poza tym mieszkam w samym centrum , wszędzie blisko , od Kaliskiej dojedziecie i nawet wypalić nie zdążycie. Będę do połowy marca w domu, tak planuję. Baśka ale z tymi rykszami w zimę to kurde przegięłaś :))))
Czy będę mogła się dołączyć do tak znamienitego grona?
Nocować nie muszę, do centrum Łodzi mam 10 km, jak się rozpędzę to i pieszo do domu wrócę :))))))))))))))))