Aniu pewnie ze mozemy czemu mamy maszerowac do regulaminu mozemy ja moge podjechac mam samochod
dam znac
Aniu pewnie ze mozemy czemu mamy maszerowac do regulaminu mozemy ja moge podjechac mam samochod
dam znac
Tak...ale prywatna - Bonn :) Jade 22 hee ...
Jakos nie moge sie zdecydowac na te " pseudo firmy" / ostatnie wydazenia / , bo kto jak nie my same zadbamy o siebie....
Malagi - to zmieniasz dotychczasowa prace?
dam znac
Anna53 i Mariolamariola - ostatnie ostrzeżenie. Albo w końcu przeczytacie regulamin forum i zaczniecie się do niego stosować, albo usuwam Wasze konta.
dzieki za rady Malgi tylko nie rozumiem co ja robie zle moderator mnie odsyla do regulaminu
Jeśli w końcu łaskawie przeczytasz regulamin, to zapewniam, że będziesz wiedzieć. Moderator
dzieki za rady Malgi tylko nie rozumiem co ja robie zle moderator mnie odsyla do regulaminu
Jeśli w końcu łaskawie przeczytasz regulamin, to zapewniam, że będziesz wiedzieć. Moderator
Mało nas z Pomorza:( ja z okolic Ustki
Oooo ja też z okolic Ustki :) Tylko jeszcze nigdzie nie wyjechałam bo nie wiem od czego zacząć...
No raczej od zgłoszenia się do wybranej przez siebie firmy :)
Ja też mieszkam w Gdańsku, jak będziesz miała ochotę to możemy się spotkać. Ja jestem w domu do 28.05.Pozdrawiam.
Doszkalaj sie kochana,doszkalaj....a mimo to rozmowy sprawdzajace w kazdej agencji sa rozne,np.jednym razem na STELLI przyjechala zmienniczka niby z poziomem niem. jak moj a okazalo sie ze umiala powiedziec dzien dobry i do widzenia,,,,;]